Kijkcijfers zondag: NPO 1 op eenzame hoogte

In de top 25 van Stichting Kijkonderzoek worden de eerste vier plekken ingenomen door programma’s die op NPO1 zijn uitgezonden. Het Journaal van acht uur staat op eenzame hoogte met 2.656.000 kijkers. Op twee staat Studio Sport met 2.381.000 kijkers. Op drie komt Caroline Tensen met 1 tegen 100 om de hoek kijken, goed voor 1.485.000 kijkers. De Reünie maakt de rij af met dik een miljoen kijkers.

Vermoord in het buitenland van RTL 4 is het eerste programma dat niet uit de koker van de NPO komt. Er keken een miljoen mensen. Het best scorende programma van SBS 6 is Undercover in Nederland met 836.000 kijkers.

Dan is het verder nog interessant om te kijker wat de Telefilm Op de dijk over de nieuwjaarsbrand in Volendam heeft gedaan op NPO 3: 443.000 kijkers. De nieuwe documentaireserie van Fidan Ekiz op NPO2 De Pen en het Zwaard scoorde 423 kijkers. En het nieuwe programma op NET5 De wereld rond is zes stappen trapte af met 200.000 kijkers.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: NPO 1 op eenzame hoogte

  1. Commercieel Niet Interessant

    NPO op eenzame bejaarden hoogte!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>