RTL 4 met bakprogramma Ja, Ik wil een Taart

ja ik wil een taartDe magie van bakken is na vier seizoenen Heel Holland Bakt nog niet verdwenen. En dus zet RTL 4 dit najaar zijn eigen bakprogramma in de markt: Ja, ik wil een Taart. Het moet een feelgood programma worden waarin bakduo’s aan de slag gaan om de ultieme bruidstaart te maken voor een aanstaand echtpaar. Op de trouwdag mogen de bakduo’s de taarten presenteren en zal het koppel een winnaar uitroepen!
De baksels doen er dus echt toe, want op de mooiste dag van je leven moet alles kloppen. En met semi-professionele bakkers legt dat een hoge druk op. Tel daarbij op dat je ook de nodige trouwjurken krijgt te zien, en de ingrediënten voor een succesvol programma zijn op zich aanwezig.

Ja, Ik wil een Taart wordt gemaakt door Blue Circle, de producent van ook Heel Holland Bakt.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL 4 met bakprogramma Ja, Ik wil een Taart

  1. Joop Visser

    Ik wil graag een taart, maar geen taart van een vrouw,

    ik kies voor een lekkere man

    gr J. Visser

      /   Reply  / 
  2. Magdaleen Kroese

    Ik zou graag Magdaleen (mijn stiefdochter) willen opgeven voor de ultieme bruidstaart. Zij trouwt met Luc in Eindhoven op 27 aug 2017 en rijden aansluitend naar prachtige lokatie in Loetbeek voor een groots landelijk buitenfeest. Zij is architect hij n goede techneut. Voor haar t 2e huwelijk (heeft 3 zonen)voor hem 1e. T zijn erg mooie exclusieve mensen.
    Ik kijk uit naar uw reactie en ik hoop dat u haar met de ultieme bruidstaart verrast.
    Met hartelijke groet
    Maria

      /   Reply  / 
  3. Babet

    Hoi, ik zou graag een taart winnen voor mijn bruiloft samen met Geert. Vroeger heb ik de opleiding tot bakker afgerond, maar nooit iets mee gedaan. Ik bak nog altijd wel graag, maar helaas nu geen tijd om mijn eigen bruidstaart te maken. Momenteel help ik mensen in hun loopbaan onder de naam aan de bak. Klinkt goed he! In combinatie met het bakken:)
    Ik, en ik weet zeker Geert ook, komen heel graag in aanmerking voor de bruidstaart!
    Groetjes Babet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>