Kijkcijfers zaterdag: Studio Sport Eredivisie meest bekeken

studio-sport eredivisieStudio Sport Eredivisie trekt op de late zaterdagavond bijna 1,6 miljoen kijkers naar NPO1. Het is daarmee het best bekeken programma van de dag – en verslaat dus de verschillende onderdelen van de Olympische Spelen. Taekwando doet nog een stevige poging, daar blijft de teller steken op 1,2 miljoen kijkers. Studio Olympic Park is ‘s avonds laat goed voor 1 miljoen kijkers.

Het is ook de zaterdag van het Prinsengrachtconcert. De registratie op NPO2 is goed voor 618 duizend kijkers – en het eerste niet-sport-programma in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

RTL 4 trekt met zijn herhalingen van De Jongens tegen de Meisjes en Het Collectief Geheugen tot 578 duizend kijkers, SBS 6 prorgammeert Lekker Nederlands en Bijdehandjes nog eens, maar komt niet verder dan 365 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2016-08-21 om 13.40.43

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,3 miljoen kijkers De Slimste Mens
- Kijkcijfers zondag: 409 duizend kijkers Zomergasten
- Kijkcijfers zaterdag: 2,1 miljoen kijkers Studio Olympic Park

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>