Kijkcijfers zondag: 2,5 miljoen kijkers Heel Holland Bakt

andre van duin heel holland baktDe publieke omroep domineert de zondagavond aan de kop van het nieuwe tv-seizoen. Heel Holland Bakt schiet uit de startblokken met 2,5 miljoen kijkers. Tegelijkertijd begint Zomergasten op NPO2, naar de drie uur durende uitzending met Mark Rutte kijken gemiddeld 925 duizend mensen. Op NPO3 gaat de nieuwe thrillerserie Vlucht HS13 van start met 774 duizend kijkers.

De commerciële concurrentie heeft moeite daar aan te tippen. RTL 4 komt met de Amerikaanse miniserie Roots niet verder dan 512 duizend kijkers. Het document Verjaagd door de Oorlog blijft aansluitend steken op 244 duizend kijkers.

SBS 6 biedt tegenwicht met Stegeman op de Bres, dat boven de grens van 1 miljoen kijkers uitkomt. Wegmisbruikers is eerder op de avond goed voor 651 duizend kijkers.

Op NPO3 begint het nieuwe seizoen 3 Op Reis met 406 duizend kijkers, Zondag met Lubach gaat van start  met 374 duizend kijkers, aldus Stichting Kijkonderzoek.

Schermafbeelding 2016-09-05 om 08.00.04

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Dance Dance Dance grote winnaar
- Kijkcijfers vrijdag: 1,4 miljoen kijkers finale Slimste Mens
- Kijkcijfers zondag: 3,1 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>