Chantal Janzen weigert sommige slaapgasten

chantal janzenVanavond begint het derde seizoen Chantal Blijft Slapen, één van mijn persoonlijke favorieten. Heerlijk hoe Chantal al haar personality in dit programma legt, en we van de sterren een heel ander beeld krijgen dan in de standaard interviews. Na twee seizoenen is de vijver van logeeradressen nog niet leeg, toch klopt Chantal niet zomaar overal aan. “Het gebeurt soms dat Talpa wil dat ik naar iemand toe ga en ik dat gewoon niet wil.”

Chantal houdt in dat geval voet bij stuk. “Dat wordt doorgespeeld tot aan RTL 4-baas Erland Galjaard of producent John de Mol. Ik doe het gewoon niet als ik het niet zie zitten. Dan hebben ze gewoon pech.”

Volgens de programmamaakster is dat niet een kwestie van je over je persoonlijke voorkeur heenzetten, het gaat dieper. “Het is niet erg als je als interviewer niets met een bepaalde gast hebt. Tien minuten praten met die persoon kan prima. Daarna is het ‘doei, bedankt voor het komen’ en zeg je thuis: wat een flapdrol of raar wijf. Maar dat kán niet als je bij iemand moet eten, slapen, douchen en meedraaien op het werk en met de kinderen. En dan op het eind van de dag op camera concluderen: nou, wat een lul zeg, wat ik al dacht. Er móét vanuit mij een interesse zijn. Anders ga ik er echt niet naartoe.”

Chantal Blijft Slapen ziet er altijd heel gezellig uit, maar in het AD zegt Chantal dat dit voor haar niet een en al pret is. “Ik lig altijd wakker. Ik slaap voor geen meter bij al die mensen, hoe lief iedereen ook is, hoe fijn de bedjes ook liggen en hoe schoon het ook is. Ik neem standaard een potje melatonine mee in m’n toilettas.”

In de eerste aflevering bezoekt Chantal Martijn Krabbé en Ferry Doedens.

Chantal Blijft Slapen, 20.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>