Kijkcijfers zaterdag: 573 duizend kijkers Frozen

Frozen-1-1024x640Voor het allereerst is Frozen op de Nederlandse televisie uitgezonden, de meest succesvolle animatiefilm van de afgelopen jaren. En daar is zeker publiek voor te vinden, want Stichting Kijkonderzoek registreert 573 duizend kijkers bij de tv-première op SBS 6. De zender komt daarmee op de 15de plek in de dag top 25. Frozen presteert daarmee beter dan de reguliere zaterdagavondprogrammering van de zender.

RTL 4 blijft koploper op primetime met Ik Hou van Holland, goed voor 1,4 miljoen kijkers. Het Collectief Geheugen is aansluitend goed voor 904 duizend kijkers. De TV Kantine opent de avond met 881 duizend kijkers.

Op NPO1 is Even Geduld AUB van Jochem Myjer weer eens te zien, en daar schakelen 1,1 miljoen mensen voor in. De Kwis piekt op 1,3 miljoen kijkers, Studio Sport Eredivisie is op de late avond goed voor 1,5 miljoen kijkers.

Het Groot Dictee der Nederlandse Taal heeft het moeilijk op de zaterdagavond van NPO2. Is de taalwedstrijd in het verleden goed voor zeker 1 miljoen kijkers op de woensdagavond van NPO1, deze editie komt niet verder dan 368 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2016-12-18 om 18.22.42

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,7 miljoen kijkers Flikken Maastricht
- Kijkcijfers zondag: Bijna miljoen kijkers James Bond op RTL 4
- Kijkcijfers zaterdag: 774 duizend kijkers Rico vs Badr

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>