RTL-megaproject Helemaal het Einde door grens 1 miljoen

De tweede aflevering van Helemaal het Einde heeft bijna 1,1 miljoen kijkers naar RTL 4 getrokken. Het betekent een fikse kijkcijferwinst ten opzichte van de 899 duizend kijkers vorige week, toen het WK Darts meer dan 2 miljoen kijkers naar RTL 7 trok. Die concurrent valt nu weg, toch is het nog hard werken voor RTL 4 om de kijkers binnen te halen.

Gisteren is flink gegoocheld met de reclameblokken, die normaliter rond .15 en .45 worden uitgezonden. In dit geval begon het RTL Weer pas na 20.00 uur, gevolgd door meteen weer een reclameblok, waardoor de 16 minuten toegestane reclame per uur bijna allemaal voor de start van GTST zijn weggespeeld. Die soap begint pas om 20.15 uur, Helemaal het Einde om 20.45 uur, zodat het eerste uur geen reclame uitgezonden hoeft te worden.

Op SBS 6 begint een nieuw seizoen Celblok H met 631 duizend kijkers, meldt Stichting Kijkonderzoek. Aansluitend trekt het nieuwe Mr. Frank Visser Rijdt Visite 852 duizend kijkers naar de zender.

De winnaar op primetime blijft de publieke omroep. De Slimste Mens trekt 1,4 miljoen kijkers, Radar 1,3 miljoen en Spoorloos  krap 1,8 miljoen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>