Kijkcijfers vrijdag: 1,7 miljoen kijkers The Voice Kids

the voice kidsNu The Voice of Holland is afgelopen zet RTL 4 meteen The Voice Kids in. De kindertalentenjacht opent het zesde seizoen op 1,7 miljoen kijkers. De score is een stuk lager dan die van de grote broer, maar voldoende om de winnaar te zijn op primetime.

Want op NPO1 is Flikken Maastricht afgelopen, die zender kiest nu voor de Britse misdaadserie The Night Manager. Deze titel trekt krap 1,2 miljoen kijkers. Aansluitend begint een nieuw seizoen Eén Tegen 100, goed voor 1,4 miljoen kijkers. Ook dit cijfer ligt later dan bij Ik Vertrek in de afgelopen weken.

Nu NPO1 en RTL 4 in absolute aantallen lager scoren, ligt er een kans voor SBS 6. Toch slaan de reality-show daar niet echt aan. De soap rondom Roy Donders trekt 387 duizend kijkers, terwijl de belevenissen van Andy & Melisa slechts 267 duizend mensen aanspreken. De resultaten zijn te laag voor een notering in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Fox weet wel iets te profiteren van het einde van The Voice of Holland. Het kijkcijfer van de talentenjacht The Band stijgt van 3000 naar 16000.

Op NPO2 begint het gloednieuwe Ten Strijde van Jort Kelder en Pieter Jan Hagens. Het geschiedenisprogramma trekt 407 duizend kijkers. 2 Voor 12 is op primetime goed voor 942 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-02-25 om 11.32.49

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Recordscore Floortje naar het Einde van de Wereld
- Kijkcijfers zaterdag: 2,5 miljoen kijkers Wie Is de Mol?
- Kijkcijfers vrijdag: 2,5 miljoen kijkers finale The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>