Televizier voorspellen: beste televisievrouw

TelevizierMet nog drie dagen te gaan tot het Gala van de Televizier-ring is het tijd geworden om de stemming te peilen. Op Zappen behandelen we elke dag een categorie: wie zijn de genomineerden en wie maakt waarom kans? Vervolgens kunnen bezoekers hun voorkeur uitspreken. Op vrijdag publiceren we dan een voorspelling van de winnaars. En het spits wordt afgebeten met de Zilveren Televizier-ster voor de televisievrouw van het jaar. De kanshebbers: Anita Witzier, Yvon Jaspers en Sophie Hilbrand.

Anita Witzier is het meest genomineerd voor deze televisieprijs, maar zag de onderscheiding telkens aan haar neus voorbijgaan. Trek je conclusies, zou ik denken.
Anita Witzier
Want elk jaar genomineerd worden en ‘m niet winnen is bijzonder cru. Je zou er zelfs een minderwaardigheidscomplex van kunnen krijgen, al schat ik zo in dat Witzier het zich niet in die mate zal aantrekken. Evengoed vind ik niet dat ze hem moet winnen omdat ze al zo vaak niet won. Het gaat hier immers om de beste televisievrouw van het afgelopen jaar. En dan kan ik alleen maar concluderen dat Anita het afgelopen jaar heeft gepresteerd zoals in voorgaande jaren. Niet slechter, maar ook niet beter. Als ze de afgelopen jaren niet goed genoeg was voor deze prijs, waarom dan nu wel?

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers dan. Haar laten winnen zou bijna een soort wraakactie zijn op de nominaties voor de Televizier-ring, waar Boer Zoekt Vrouw bruut werd overgeslagen. Omdat het programma het afgelopen jaar niet te zien zou zijn geweest, ondanks de boeren-introductie-uitzending. Vorig jaar moest het kijkcijferkanon Jan Smit voor laten gaan bij de Ring, nu gaat Yvon Jaspers dus voor deze mindere doch belangrijke prijs.

We weten allemaal hoe succesvol en leuk Boer Zoekt Vrouw is. Maar Yvon Jaspers doet ook Wonderen Bestaan. Verder is ze erg druk met gezinsuitbreiding. Een vakvrouw, maar momenteel even op een laag pitje.

Sophie Hilbrand
Dat kunnen we niet zeggen van Sophie Hilbrand, die zich bij BNN over de kop werkt. Spuiten & Slikken, Try Before You Die en Lijst 0: het zijn drie programma’s van haar die momenteel worden uitgezonden. In korte tijd ontwikkelde ze zich van een ondeugend 6Pack-meisje naar een echte televisievrouw. Nu nog vooral in jongerenprogramma’s, maar over een paar jaar ook bij de grote televisieshows. Mocht Sophie ‘m dit jaar niet winnen, dan valt ze ongetwijfeld volgend jaar in de prijzen.

Van mij persoonlijk mag Sophie de prijs dus winnen, al denk ik dat zij nog lang niet uitontwikkeld is. Maar de Televizier-ster is een publieksprijs. En dan is Sophie misschien nog niet bij alle lagen van de bevolking bekend genoeg. Daarom verwacht ik dat Yvon Jaspers, die nu scoort met de tweede reeks van Boer Zoekt Vrouw, vrijdag met de prijs er vandoor gaat.

Wie heeft andere theorieën?

Zie ook:
- Televizier-ring 2006: lange zit met terechte winnaars
- Televizier-ring 2006 publiek onderonsje

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Televizier voorspellen: beste televisievrouw

  1. Joost

    Yvon Jaspers gaat winnen, absoluut.

      /   Reply  / 
  2. ramon

    Anita sorry. Sophie sorry. Yvon gefeliciteerd!

      /   Reply  / 
  3. Hansje

    hopelijk yvon of sophie. eens kijken hoeveel misgelopen prijzen anita aankan

      /   Reply  / 
  4. Sophie

    ik ga natuurlijk voor mijn naamgenoot Sophie :)

      /   Reply  / 
  5. Keess

    Helaas wint Yvon, wat een onaardige uitstraling heeft dat mens.

    Sophie is veel leuker, maar nog niet professioneel genoeg om te winnen.

    Wat doet Anita eigenlijk…?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>