Paul de Leeuw maakt vrienden bij de Avro

Paul de Leeuw is hard bezig om opnieuw het enfant terrible te worden van de Nederlandse televisie. Nadat hij eerst het SBS-programma De Nieuwe Uri Geller voor 'kut' uitmaakte en hij twee weken terug iemand in zijn programma in een glazen champagnetoren duwde, heeft hij gisteren vrienden gemaakt bij de Avro. Bij de afkondiging van Mooi! Weer de Leeuw zei hij: "We zijn er morgen weer na Boer Zoekt Vrouw en de Avro-comedy waar niemand om moet lachen."

Daarmee bedoelt hij natuurlijk We Gaan Nog Niet Naar Huis, de comedy die nu een maand op televisie is te zien. Er kijken zo'n 2 miljoen mensen naar (tenzij Peter R. de Vries op is, dan maar 1,2 miljoen) en daarmee is het de best-bekeken comedy van dit moment.

Maarja, elk programma achter Boer Zoekt Vrouw (+/- 4 miljoen kijkers) zou een dergelijke score behalen. Als ik heel eerlijk ben: We Gaan Nog Niet Naar Huis is inderdaad een ontzettend flauwe en bovendien trage serie. De eerste aflevering heb ik het einde niet van gehaald. Vorige week probeerde ik het nog eens, maar opnieuw lukte het niet.

Ik mag Paul de Leeuw wel. Je kunt het met zijn mening eens of oneens zijn, het is fijn dat iemand zich durft uit te spreken in een tv-wereld waar iedereen elkaar te vriend wil houden. Althans, zo lijkt het. Of heeft Paul een dubbele agenda? In november sprak hij op NPOX, een festival voor makers van de Publieke Omroep. Daar vertelde hij, wanneer hij een programma zat was, doorgaans een relletje te schoppen waarmee hij zijn eigen programma om zeep hielp. En op datzelfde festival zei hij ook uitgekeken te raken op Mooi! Weer de Leeuw.

Zie ook:
- Ongelukje glazen toren bij Paul de Leeuw geen ongeluk
- Paul de Leeuw vindt De Nieuwe Uri Geller 'kut'
- Paul raakt uitgekeken op Mooi! Weer de Leeuw

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Paul de Leeuw maakt vrienden bij de Avro

  1. RJ

    Paul de Leeuw heeft gelijk, verschrikkelijke “comedie” is dat…

      /   Reply  / 
  2. Yordi

    Hij heeft inderdaad gelijk, ik snap ook niet waarom het een komedie genoemd wordt.

      /   Reply  / 
  3. Nadine

    Ik kamn juist wel om die serie lachen en mag die stomme paul de leeuw helemal niet. Ik vindt zijn show ‘echt klote en dom ‘. Ik vind het een verschrikkelijk programma en ik kan niet om paul de leeuw lachen.

    boer zoekt vrouw en uri zijn ook topseries dus hou je stil , paul

      /   Reply  / 
  4. Chiel

    Het is niet Kees en co/vrienden voor het leven grappig, maar zo is het ook niet bedoeld. Gewoon een komische serie. Ik kan er in ieder geval wel om lachen :)

      /   Reply  / 
  5. MBC

    Och,da’s gewoon Paul. Laten doen.

      /   Reply  / 
  6. bart

    het was daarnaast sowieso ook wel weer een flinke bende :) zijn vast nog wel wat boze mensen uit het publiek op te zoeken omdat ze wat taart op hun kleding kregen.

    dat soort dingen kun je gewoon verwachten bij paul. als je daar niet tegen kunt moet je er niet naar kijken.

      /   Reply  / 
  7. Pingback: We Gaan Nog Niet Naar Huis vreest kijkcijfers | Zappen

  8. Alexander

    Wij vinden dat een zeer goede serie,We Gaan Nog Niet Naar Huis.
    Beter dan al die hap klare brokken van een Soap-serie’s van RTL en SBS-6.
    We hopen dat er weer een vervolg komt op deze leuke serie van de AVRO.

    Verder is Paul de Leeuw een kei in het afzeiken van andere,das tegenwoordig “IN”.,hoe meer mensen of dingen je afzeikt,hoe populairder je schijnt te worden.
    De hele madiwondovr-show van hem die nu op tv is trouwens 1 grote flop.

    Gr,
    Alexander

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>