Frits Sissing spoort weer boeven op voor Avro

Frits Sissing keert terug bij Opsporing Verzocht. De afgelopen vier jaar werd het programma gepresenteerd door Sipke Jan Bousema, die is vertrokken bij de Avro en dus komt de omroep weer bij de voormalig boevenvanger uit. “Natuurlijk moest ik daar even over nadenken. Ik hoef het in tegenstelling tot toen, nu alleen maar te presenteren. Ik kan dus ook andere programma’s blijven doen. Ik hoef bijvoorbeeld niet meer te vergaderen met de politie”, zegt Frits in het AD. Hij vertrok vier jaar geleden bij het populaire programma om ook amusement te kunnen presenteren.

Hij vervolgt in de krant: “De AVRO is mijn werkgever en ik moet ook werken voor mijn geld. Het zijn moeilijke tijden voor de publieke omroep. Het is tegenwoordig lastig verder te kijken dan een jaar.”

Voor seizoen 2011/12 presenteert Sissing naast Opsporing Verzocht ook de dagelijkse tv-quiz Licht Uit, Spot Aan. “Ook doe ik het Hofvijverconcert in Den Haag en de musical Sing-A-Long. Verder doe ik nog radio en een internetprogramma over musicals en ik ga met Bert Kuizenga het theater in.”

Zie ook:
- Frits Sissing presenteert dagelijkse quiz Licht Uit Spot Aan
- Sipke Jan Bousema weg bij Avro, toekomst onduidelijk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Frits Sissing spoort weer boeven op voor Avro

  1. C.W. Heuckeroth

    Mooi, gaat die homo eindelijk weg. Als Anniko nu ook nog even dat scheve tandje in haar onderkaak recht laat zetten, dan wordt het nog eens wat.

      /   Reply  / 
    1. samantha

      doe niet zo belachelijk . en discrimineerd nu . door je antwoord

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>