Hadewych Minis bevestigt deelname Wie Is de Mol?

Twee maanden lang hield de Avro de kaken stijf op elkaar. De omroep wilde niet bevestigen of ontkennen dat de groep bekende Nederlanders zoals gefotografeerd op Schiphol het kandidatenveld voor Wie Is de Mol? 2012 betrof. Maar Hadewych Minis lijkt nu het stilzwijgen te doorbreken. Zij vertelt in RTL Boulevard haar zwangerschap te hebben gecombineerd met opnames voor Wie Is de Mol?. Albert Verlinde weet daar aan toe te voegen dat moeder Marit van Bohemen ook mee was, zij kon Hadewych hier en daar bijstaan met tips als ervaringsdeskundige.

Eind mei doken er foto’s op met BN’ers op Schiphol, die volgens weekblad Privé het deelnemersveld vormden voor het Avro-programma. Maar door het uitblijven van een bevestiging werd dit in twijfel getrokken. Het lijkt er nu toch heel sterk op dat Tim Kamps, Frits Huffnagel, Liesbeth Staats, Dio, Hadewych Minis, Anne-Marie Jung, William Spaaij, Maarten van der Weijden en Marit van Bohemen inderdaad mee zijn geweest. Dat de bestemming IJsland is en dat Art Rooijakkers het presentatiestokje van Pieter Jan Hagens over heeft genomen.

Zie ook:
- Ook cabaretier Tim Kamps in Wie Is de Mol? 2012
- Albert Verlinde tipt Frits Huffnagel als lek Wie Is de Mol?
- Kandidaten Wie Is de Mol 2012 gelekt tijdens opnamen
- Art Rooijakkers en Gerard Ekdom doen Fort Boyard
- Art Rooijakkers: Fort Boyard blijft in basis hetzelfde (video)

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hadewych Minis bevestigt deelname Wie Is de Mol?

  1. Jeroen

    Als dit inderdaad de groep zal zijn (nog steeds niet officieel bevestigd), vindt ik het een groep van niets. In de voorgaande editie’s was het ook niet allemaal super, maar dat zat dan altijd wel een leuke deelnemer in. Dit vindt ik zelf een rijtje van C namen. En dit vindt ik geen editie meer met Bn’ers want zo bekend zijn ze nou ook weer niet.. Jammer.

      /   Reply  / 
  2. Levi

    Ik geloof nog steeds niet dat dit de Wie is de Mol groep is. Volgens mij is het van 71 graden noord

      /   Reply  / 
    1. Sanne

      Maar meedoen aan 71 graden noord terwijl je zwanger bent?

        /   Reply  / 
  3. Hunter

    Enigszins achterhaalde berichtgeving ….

    Do en Sascha Visser in Expeditie Robinson

    Do en Sascha Visser doen mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Ook bokser Esther Schouten, schaatser Jochem Uytdehaage, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, Sipke Jan Bousema en fotomodel Sylvia Geersen zijn van de partij. Dat heeft RTL donderdag laten weten. De namen van enkele kandidaten waren al uitgelekt via RTL Boulevard, maar nu zijn ze officieel bekendgemaakt. De BN’ers strijden in de nieuwe serie tegen acht bekende Vlamingen.

    De bekende Belgen zijn zangeres Katerine Avgoustakis, ex-omroepster Anne de Baetzelier, ex-Miss België Tanja Dexters, VJ Niko van Driessche, goochelaar Kobe van Herwegen, oud-bokser Freddy de Kerpel, schoonzoon van De Pfaffs Nicolas Liebart en presentatrice Deborah Ostrega.

    De zestien survivors reisden af naar een nieuwe locatie in het noordoosten van de Filippijnen. Al gelijk de eerste dag werd de toon gezet toen een cycloon over het eiland raasde, gevolgd door drie lange dagen met heftige regenval.

    De eerste aflevering is op donderdag 1 september op RTL 5. “Het mag duidelijk zijn; het belooft weer een heftig seizoen te worden“, aldus de zender.

    Bron: Mediacourant

      /   Reply  / 
  4. Hunter

    Oeps, excuses
    Verkeerde programma

      /   Reply  / 
    1. Michel

      En waar denk je dat Mediacourant dat nieuws over Expeditie Robinson vandaan heeft? Van deze site.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>