Musicalomroep Avro lijft Kim-Lian van der Meij in

Frits Sissing geldt als Mr. Musical bij de Avro en hij heeft nu ook een Ms. Musical aan zijn zijde. De omroep heeft Kim-Lian van der Meij definitief binnengehaald, nadat ze afgelopen zomer al even mocht proefdraaien bij de Musical Sing-a-long. Voorlopig staan er vooral jongerenprogramma’s voor Kim-Lian op de rol, waarbij ze de samenwerking aangaat met Ewout Genemans. Maar het is geen geheim dat de Avro graag weer grote musicalshows gaat maken. En de troef Kim-Lian zou daar wel eens bij kunnen helpen.

Avro-directeur Peter Lubbers zei eerder deze maand al dat hij het Musical Awards Gala terug wil halen naar de publieke omroep, net zoals hij graag een vervolg zou maken van Op Zoek Naar… Stage Entertainment koos dit seizoen voor RTL 4 om een musicalzoektocht te brengen, dat pakte belabberd uit. Overigens heeft de organisatie van de Musical Awards juist deze week bekendgemaakt een jaartje over te slaan. Binnen de producentenwereld bestaat grote onvrede over de gang van zaken rondom deze prijsuitreiking.

Kim-Lian kan in elk geval de Musical Sing-a-long 2012 verwachten, net als de presentatie van het Eurovisie Junior Songfestival, dat dit jaar vanuit Rotterdam komt. Ze mag dit samen met Ewout Genemans doen. De twee zijn bovendien het presentatieduo van Junior Dance, een soort So You Think You Can Dance Kids.

De musicalactrice begon ooit met het presenteren van belspelletjes en had haar zinnen alweer gezet op meer tv-werk. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij de Avro. Ik ben mijn carrière begonnen als presentatrice en ben blij daar nu weer een serieuze stap in te maken. De Avro maakt veel programma’s die in het verlengde liggen van mijn passie: theater, musical, zang en dans. Ook de samenwerking met Ewout en Frits zie ik met erg veel plezier tegemoet.”

Zie ook:
- Avro trekt Kim-Lian van der Meij aan als nieuw gezicht
- Frits Sissing en Kim-Lian doen Musical Sing-a-Long
- Ewout Genemans presenteert Junior Dance talentenjacht
- Avro wil Op Zoek Naar… en Musical Awards Gala terug

1 Reacties // Reageer

One thought on “Musicalomroep Avro lijft Kim-Lian van der Meij in

  1. Sven

    Voor alle duidelijkheid: er is geen enkele bron die meld dat het in Rotterdam wordt gehouden! In 2007 was het in Rotterdam, niet nu

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Wicked en De Jantjes in Musical Sing-a-Long 2012 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>