Avro wil Op Zoek Naar… en Musical Awards Gala terug

Frits Sissing riep het al eens en nu schaart ook Avro-mediadirecteur Peter Lubbers zich achter hem: het Musical Awards Gala moet terug naar de Avro. En nu de omroep toch bezig is, proberen ze ook Op Zoek Naar… te heroveren. Beide titels waren in een ander jasje dit seizoen te zien bij RTL 4, in beide gevallen met minder succes dan op Nederland 1. “Ik sluit een terugkeer van Op Zoek Naar… niet uit, maar dan misschien in 2013. Ik zou de loopgraven in willen om dat weer bij ons op zondag te plaatsen”, zegt Lubbers in het AD.

Sunday Night Fever kon rekenen op veel kritiek en matige kijkcijfers. “Het schortte bij Sunday Night Fever vooral aan kwaliteit van de kandidaten”, meent Lubbers. “Ook voor mij is dat balen, omdat het in het algemeen niet goed is voor het musicalgenre.”

De directeur vindt dat musical bij de Avro hoort. Daarom strijdt hij ook voor de terugkeer van het Musical Awards Gala, dat momenteel onder vuur ligt. Verschillende kleinere producenten vinden de verkiezing niet juist verlopen. Lubbers: “Het Musical Awards Gala komt wat mij betreft snel bij ons. Ik ben er druk mee en heb al gesprekken gevoerd met Albert Verlinde en Stage Entertainment.”

Mocht de wedertransfer lukken, dan zou het goed kunnen dat Frits Sissing daarvoor wordt benaderd. “Reken maar dat hij een optie is ja. Sissing is toch ook onze mister musical.”

Zie ook:
- Frits Sissing strijdt voor terugkeer Musical Awards bij Avro
- Musical Awards Gala gaat op in special Life4You
- Chantal Janzen: Weinig verschil Op Zoek Naar… en SNF
- Teleurstelling niveau Sunday Night Fever, ook binnen RTL
- Avro stopt met musical-zoektocht Op Zoek Naar…

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Avro wil Op Zoek Naar… en Musical Awards Gala terug

  1. Dennis

    OK, komt dus terug bij de AVRO.

      /   Reply  / 
  2. Joop

    Waarom zijn ze dan in hemelsnaam daar weggegaan?

      /   Reply  / 
  3. samantha

    is nog niet zekersss . als rtl verstandig laat ze het gewoon bij rtl maar dan niet als presentors irene en carlo erbij zitten .maar bij voorbeeld , winston en lieke , nieuwe koppel jong en fris en ze zijn wat serieus tevens sylvie van de vaart kan dat ook wel doen

      /   Reply  / 
  4. PigBag

    RTL 4 heeft ‘t natuurlijk flink verknald met Sunday Night Fever en de ‘Carlo & Irene Musical Awards’ dus ik begrijp ‘t wel. Blijkbaar horen dit soort culturele aangelegenheden niet bij de CO thuis.

    In de 1e alinea moet 2012 trouwens 2013 zijn.

      /   Reply  / 
  5. bibi

    Op zoek naar moet inderdaad terug! Op RTL was het vreselijk.

      /   Reply  / 
  6. Gottfried

    Ik vind alles best maar niet met Frits Sissing. “Koude zelfingenomen meneer”.

      /   Reply  / 
    1. ANONIEM

      Mee eens!

        /   Reply  / 
  7. Pingback: Musicalomroep Avro lijft Kim-Lian van der Meij in | Zappen

  8. Pingback: RTL ziet af van musicalprogramma’s; hapt Avro toe? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>