Lauren Verster wil leren dirigeren in Avro-show Maestro

Al een paar jaar zien we graag bekende Nederlanders iets op tv doen, dat ze ongewoon is. De trend lijkt nog niet voorbij, getuige de vele with the stars-shows en panelprogramma’s die dit najaar in de schema’s staan. Ook bij Lauren Verster rinkelt veelvuldig de telefoon met zo’n schnabbelaanbod, dat ze keer op keer afwijst. Voor één programma zou ze echter bereid zijn om in de agenda te schuiven: Maestro. Dat wordt dit najaar door haar eigen omroep de Avro op de buis gebracht.

Lauren wil maar wat graag het dirigeerstokje ter hand nemen, vertelt ze aan deze blog. “Ik ga er geen hout van bakken en heb ook nog nooit gedirigeerd. Ja, ik luister wel eens klassieke muziek, maar weet er eigenlijk vrij weinig van. Ik speel ook geen piano of gitaar. Maar het lijkt me echt leuk om eens dirigent te zijn. En om iets te doen wat ik ook nooit meer zou gaan doen. Ik bedoel, zonder Maestro zou ik nooit gaan dirigeren. Net zo min als dat ik ooit naar de poolcirkel zou gaan, maar nu wel door Expeditie Poolcirkel.”

Maestro wordt gemaakt bij de Avro, Frits Sissing presenteert het programma, waarin bekende Nederlanders zich laten opleiden tot dirigent. Sowieso lijkt het niet onwaarschijnlijk dat de Avro eens bij Lauren aanklopt, met andere BN’er-shows als Strictly Come Dancing en Wie Is de Mol? – naast de programma’s Fort Boyard en Expeditie Poolcirkel, die ze zelf presenteert.

“Vaak past het niet in mijn draaischema. Ik wil dan wel meedoen, maar het kan niet”, geeft Lauren als excuus aan. “Vaak moet je ook wel de tijd hebben om aan die shows mee te doen.”

Zie ook:
- Lauren Verster naar Poolcirkel met elektrische sokken
- Lauren Verster naar Avro, presentatie Fort Boyard
- Frits Sissing weer op NL1 met tv-zoektocht Maestro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>