Lauren Verster naar Avro, presentatie Fort Boyard

Tv-transfer! Lauren Verster verlaat Veronica en gaat aan de slag bij de Avro, tevens de broodheer van haar geliefde Jort Kelder. Haar eerste presentatieklus: Fort Boyard, samen met Gerard Ekdom. “Ik heb zo’n tof pakket programma’s aangeboden gekregen dat ik geen seconde heb getwijfeld”, motiveert Verster haar transfer in De Telegraaf. “Toen het helemaal rond was, ging ik letterlijk juichend achter het stuur naar huis.”

Verster is opgegroeid als fan van Fort Boyard, toch heeft de klus een minpunt. “Elke dag moet je met een touw omhoog worden gehesen om het fort te bereiken. Ik heb ontzettende hoogtevrees, dus dat wordt nog wat.”

Bij de Avro komen er nog meer klussen aan, waar in de krant niet verder over wordt uitgewijd. Lauren: “Ik houd veel van singer-songwriters, theater en fotografie. Van klassieke muziek heb ik niet zoveel verstand, daar hebben we het wel over gehad. Het is wel een onderwerp waar ik graag veel meer van zou willen weten.”

Avro-directeur Peter Lubbers zegt: “Met de komst van Lauren Verster voegen wij een veelzijdige presentatrice toe aan ons team. Lauren is een vrouw met een brede interesse voor zowel maatschappelijke thema’s als kunst en cultuur waardoor zij de perfecte match is met de Avro. Zij deinst er niet voor terug om het avontuur aan te gaan!”

De Avro had nog een vacature voor een presentatrice met galajurk-capaciteiten, die lijkt nu gevonden in Lauren Verster. Wie weet duikt ze al op bij het Gala van de Televizier-ring naast Reinout Oerlemans?

Zie ook:
- Ranking the Cars te licht voor Lauren Verster
- Art Rooijakkers te druk voor Fort Boyard 2012
- Avro met opvolger 71° Noord: Expeditie Poolcirkel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lauren Verster naar Avro, presentatie Fort Boyard

  1. Martijn

    Gaat lekker daar bij de sbs groep. 1van de weinige goede presentatrices van de zender vertrekt. Wel een goede keuze van Lauren natuurlijk!

      /   Reply  / 
  2. Ellen

    Jammer dat Art het niet meer doet!! Vind het een superduo Gerard en Art. Maar ik vind waaghals Lauren wel een waardige opvolgster!! Was n.l even bang, en waarom ik bij deze gedachte kwam weet ik ook niet… dat Kim-Lian van der Meij dit presentatiestokje zou overnemen!!!! Toitoitoi Lauren (en natuurlijk Gerard ook) en ach…. het went wel elke keer een beetje meer dat je met een touw de lucht in gaat ;) . Kan niet wachten tot september!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Fort Boyard

    Super vet programma blij det er een nieuw seizoen komt!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Lola Brood, Dré en Roxeanne Hazes in Fort Boyard | Zappen

  5. Pingback: Fort Boyard: Dansers versus Comedians | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>