Avro met opvolger 71° Noord: Expeditie Poolcirkel

Het programma 71° Noord is stilletjes van de buis verdwenen, maar de Avro komt dit najaar wel met een opvolger: Expeditie Poolcirkel. “In dit ijzingwekkende avontuur nemen tien bekende Nederlanders het, onder barre omstandigheden, tegen elkaar, zichzelf en de ijskoude elementen op. De karavaantocht speelt zich af in de koudste gebieden langs de poolcirkel”, kondigt de omroep aan.

De karavaan begint aan de Russische grens en voert over toendra’s en ijsgebieden, dwars door Finland, Zweden en Noorwegen. De uiteindelijke bestemming is een nagenoeg ontoegankelijke bergflank van de Lofoten Archipel in Noorwegen.

Avro-directeur Peter Lubbers: “De AVRO heeft inmiddels een traditie met kwalitatieve avontuurprogramma’s zoals Wie Is de Mol?, 71° Noord en Ford Boyard. Expeditie Poolcirkel is daarop een prachtige aanvulling.”

Presentatie van Expeditie Poolcirkel wordt nog niet verklapt, maar ik denk dat iedereen Art Rooijakkers alvast naar voren heeft geschoven. Enne… wij van de pers zijn wel blij dat we niet telkens op zoek meer hoeven naar het bolletje van 71° Noord.

Zie ook:
- Art Rooijakkers te druk voor Fort Boyard 2012
- 71° Noord afgeblazen, Art Rooijakkers zou presenteren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Avro met opvolger 71° Noord: Expeditie Poolcirkel

  1. Sanne

    Toch vind ik 71° Noord wel beter klinken dan Expeditie Poolcirkel. Maarja, het blijft vast een super tof programma

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Waarom doen ze zo moeilijk. Noem het gewoon 71 graden noord :S

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Lauren Verster naar Avro, presentatie Fort Boyard | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>