71° Noord afgeblazen, Art Rooijakkers zou presenteren

Hij stond al aangegeven op de Avro-website voor dit najaar: een nieuwe serie 71° Noord. Maar niemand die er verder iets van afwist. Nu blijken de opnames redelijk last minute te zijn afgezegd. Door het ontbreken van enkele vaste medewerkers kon de veiligheid van de deelnemers niet worden gegarandeerd voor het surivivalprogramma dat zich afspeelt in barre omstandigheden. SBS Shownieuws meldt dat onder andere Kees Tol en Dean Saunders waren gestrikt als deelnemende BN’ers, Art Rooijakkers zou het presentatiestokje van Ruben Nicolai overnemen.

Er liggen plannen om begin 2012 alsnog te vertrekken voor 71° Noord, onduidelijk is of de BN’er-deelnemers en/of Art dan weer ruimte in de agenda hebben.

Zie ook:
- Wie wint 71° Noord; Stacey, Thomas of Stan?
- IJskoud 71° Noord van start bij de Avro

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “71° Noord afgeblazen, Art Rooijakkers zou presenteren

  1. Martijn

    vanaf seizoen 1 ben ik al fan van dit programma!
    Art als presentator zou een vooruitgang zijn t.o.v. Ruben. ( maar heeft hij nou ook de presentatie van WIDM overgenomen van Pieter-Jan?)

      /   Reply  / 
    1. Terry

      Dat denk ik door dit bericht eigenlijk niet.. Het zou een beetje ‘teveel’ art worden.. Cash op Zolder, Televizierring Rode loper, 71 graden noord, Mag ik u kussen..

      En dan nog eens WIDM.. Is dat niet een beetje ‘veel’?

        /   Reply  / 
    2. Levi

      Nee ik denk ook niet dat Art Wie is de Mol zou gaan presenteren. Denk dat ze hem bij de deelnemers hebben toegevoegd voor een extra spelelement of iets dergelijks maar niet als presentator. Zou ook een hele vreemde zet zijn om Pieter Jan Hagens te vervangen. Die doet het namelijk als de beste.

        /   Reply  / 
      1. Martijn

        Ik vond Karel van de Graaf echt perfect als presentator in dit programma.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>