Avro en Eyeworks komen met nieuwe muziekshow op NL1

Toppop3 heeft nog maar net het levenslicht gezien of de Avro heeft alweer een nieuw muziekprogramma in voorbereiding. Als de voortekenen niet bedriegen, gaat Reinout Oerlemans in het nieuwe jaar wederom op de zaterdagavond van Nederland 1 presenteren. De Avro wil desgevraagd niets bevestigen, feit is dat Eyeworks aan een nieuw, groot programma voor Nederland 1 werkt. En feit is ook dat Reinout best voor de Avro wil presenteren, maar dan wel iets dat hij met Eyeworks in eigen huis maakt.

Eyeworks is namelijk op zoek naar muzikaal talent voor het nieuwe programma. De oproep luidt:

“Voor een nieuw tv programma van de Avro op Nederland 1, dat wordt geproduceerd door Eyeworks, zijn we op zoek naar bands/zangers/zangeressen/muzikanten die een bekende hit van Nederlandse bodem in een speciale eigen uitvoering willen laten horen. Denk hierbij aan de bewerking die Triggerfinger maakte van I Follow Rivers of Sandra van Nieuwlands versie van More.

Ben jij dat talent dat het in zich heeft om Nederlands grootste artiesten verbluft te doen staan met een bijzondere/ontroerende/verrassende versie van zijn/haar grootste hit?”

Reinout is momenteel met Kim-Lian van der Meij het gezicht van Strictly Come Dancing. Op 19 oktober neemt hij bovendien het Gala van de Televizier-ring voor zijn rekening.

Zie ook:
- Reinout wil televisie vieren op Gala van de Televizier-ring
- Comeback Reinout bij Avro: Gerijpt als presentator

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Avro en Eyeworks komen met nieuwe muziekshow op NL1

  1. AnZo

    Dat klinkt als een leuk, half gejat concept. Volgens mij had de KRO eind jaren 80 een programma waarin de ene artiest/band een hit van een ander zong op hun manier. Toch zal ik het zeker kijken!

      /   Reply  / 
  2. Nico

    Op zoek naar muzikaal talent? Pfffffff.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: DWDD verder met nieuwe muziekrubriek Changes | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>