RTL Boulevard onthult waterdicht nominaties Televizier-ring

Wie gaat er op 19 oktober vandoor met de Televizier-ring? Het is de vraag die steeds meer gaat leven in medialand. Na de felle campagnestrijd in de nominatieronde van de afgelopen weken, maakt RTL Boulevard vanavond de drie genomineerden bekend. Het is voor het eerst dat het programma dat officieel doet, voorheen was dit moment toebedeeld aan SBS Shownieuws. Alleen wist RTL Boulevard eigenlijk jaar op jaar toch al eerder de drie kanshebbers te melden.

Om te voorkomen dat het nieuws van de drie nominaties toch al voor 18.30 uur op straat komt te liggen, heeft RTL Boulevard de nodige voorzorgsmaatregelen genomen.

Zo zal er gedurende dag geen cameraploeg op pad gaan om een filmpje op te nemen met de genomineerden. Dat gebeurde in het verleden wel. Zo’n interview met een ploeg trekt toch de aandacht. Bovendien wisten de genomineerden al voor uitzending dat ze genomineerd waren, wat de loslippige tv-maker wel eens doorvertelde aan een ander.

In plaats daarvan wordt er in RTL Boulevard live geschakeld met de kanshebbers. Omdat het ondoenlijk is bij alle makers van de 100 programma’s op de longlist langs te gaan, is gekozen voor de vijf titels die het populairst waren in de nominatieronde. Drie van hen krijgen dan daadwerkelijk te horen dat ze kans maken op de Ring, van de andere twee zien we live op tv de grimas van ‘ik gun het mijn collega’s maar shit wat ben ik teleurgesteld’.

Reinout Oerlemans komt langs in de studio van RTL Boulevard. Hij presenteert dit jaar het Gala van de Televizier-ring en speelt dus ook een rol bij de onthulling van de nominaties.

Mijn voorspelling? The Voice of Holland, Boer Zoekt Vrouw en Wie Is de Mol?. Met als outsider nog Erica op Reis.

Zie ook:
- RTL Boulevard mag nominaties Televizier-ring onthullen
- Televizierring: Reinout hoopt dat fans niet op idool stemmen
- Reinout wil televisie vieren op Gala van de Televizier-ring

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “RTL Boulevard onthult waterdicht nominaties Televizier-ring

  1. BRK

    Ik gun het Ik hou van Holland het meeste. Het programma is al ruim vier jaar een succes en is het populairste zaterdagavond programma van de afgelopen jaren.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    The Voice of Holland of Ik Hou van Holland, die twee moeten het gaan uitmaken dit jaar.

      /   Reply  / 
  3. Mirelle

    Ik hoop nog steeds dat ook Flikken Maastricht de 3e nominatie ontvangt, na een ijzersterk 6e seizoen zou dat zeker verdiend zijn!

      /   Reply  / 
    1. Alex

      Helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
  4. Mark

    Wie is de mol? Gaat gewoon winnen! Al 12 jaar de absolute top van nl!

      /   Reply  / 
    1. PigBag

      Dat hoop ik ook. Als er toch 1 programma is dat het eindelijk eens verdient om de ring te winnen dan is het Wie Is De Mol wel.

        /   Reply  / 
  5. Diana

    Ik ga alleen voor ik hou van holland

    Ik gun het de voice of holland niet want als het zo goed was het vorig wel de winaar geweest dus ,die kijkcijfers komen alleen door gtst dus weg met de voice en flikken maastricht

      /   Reply  / 
  6. Diana

    Wie is de mol gaat het ook niet winnen
    Ik weet zeker dat het ik hou van holland wordt

      /   Reply  / 
  7. Mark

    Die zit er niet bij!

    1 tvoh
    2 widm
    3 flikken Maastricht
    4 Erica op reis
    5 Ali b op volle toeren.

    Hier vallen er nog 2 vanaf.

      /   Reply  / 
  8. G

    1, 2 en 5 zijn door

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>