RTL Boulevard mag nominaties Televizier-ring onthullen

Er is weer een slag geslagen in de concurrentiestrijd tussen RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Shownieuws verliest namelijk de eer om de nominaties voor de Gouden Televizier-ring officieel bekend te maken. Jarenlang was de rubriek partner van Televizier, maar dit jaar gaat het voortraject van ‘s lands belangrijkste tv-prijs naar RTL Boulevard.

In praktijk verandert er overigens weinig; RTL Boulevard wist met eigen research jaren op rij de nominaties telkens een uurtje eerder te onthullen dan SBS Shownieuws.

In de uitzending van 30 augustus zal Albert Verlinde de eerste stemronde openen, zo meldt het programmablad. Kijkers kunnen dan op Televizier.nl hun favoriete programma’s en presentatoren doorgeven. Daar ontstaat een longlist uit, waarna het nomineren kan beginnen. Als in oktober per onderdeel de genomineerden bekend zijn, worden op vrijdag 19 oktober de prijzen uitgereikt na een laatste stemronde. Reinout Oerlemans presenteert het Gala van de Gouden Televizier-ring.

Zie ook:
- Televizier-ring 2011: Net niet genomineerd
- Televizier RTL Boulevard te slim af met nominaties
- Avro verleidt Oerlemans tot terugkeer presentator

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL Boulevard mag nominaties Televizier-ring onthullen

  1. Maurice

    Klopt niet want vorig jaar wist RTL boulevard dit niet als eerste te melden. Maar werd het bij Shownieuws door Jeroen de Goeij onthuld.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: RTL Boulevard onthult waterdicht nominaties Televizier-ring | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>