Ewout Genemans doet gouden loper Televizier Gala

Ewout Genemans mag vrijdag de goudenlopershow vanaf het Televizier Gala presenteren. De Avro-presentator zal de genomineerden ontvangen voor de deur van Carré voor een kort programma dat vlak voor het Acht Uur Journaal is te zien. Meteen daarna gaat Reinout Oerlemans van start met het Televizier Gala. Ewout: “Aan mij om alvast een sfeertje neer te zetten voor het geweld van het gala losbarst. Als de genomineerden slim zijn, kunnen ze via mij de kijker nog een laatste keer vragen op ze te stemmen.”

Vorig jaar werd Ewout ook al ingezet bij het Televizier Gala. Toen stond hij in de studio bij Voetbal International, mocht dat programma de Televizier-ring winnen. Zo geschiedde, waarna prijsuitreiker Mies Bouwman verbaasd uitriep ‘Wie is Ewout?’. Terugblikkend vertelt de Avro-presentator in het AD: “De omstandigheden waren bizar, ongemakkelijk en onhandig. De heren van Voetbal International maakten het mij moeilijk, van binnen ging ik dood, maar van buiten was het niet zichtbaar. Toen ik in de auto zat leek het of de wereld verging, maar eenmaal op het gala aangekomen waren de reacties alleen maar positief.”

Hij vertelt ook: “Je zou het misschien niet denken, maar ik ben een enorme streber. Als iets niet verloopt zoals gepland, kan ik daar even goed ziek van zijn. En toch heeft die uitzending voor mij goed uitgepakt. Van de Avro mag ik sindsdien meer doen dan ooit.”

Zie ook:
- Ferry en Kim-Lian verzorgen opening Televizier-ring Gala
- Televizier-ring 2012: Net niet genomineerd
- Televizier-ring: Voor wie het hardst schreeuwt?
Televizierring: Reinout hoopt dat fans niet op idool stemmen
- Nominaties Televizier-ring: WIDM, TVOH en Ali B
- Jan Slagter vindt verkiezing Televizier-ring oneerlijk

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ewout Genemans doet gouden loper Televizier Gala

  1. Enrico

    Ewout = natte twat

      /   Reply  / 
  2. Michel

    Raar dat de rode loper show maar 5 minuten duurt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>