Tooske dacht dat aanbod Duitse Idols grap was

Tooske met haar presentatiepartnerAfgelopen woensdag was de eerste aflevering te zien van Deutschland Sucht Den Superstar, de Duiste versie van Idols, waarin Tooske de vrouwelijke helft van de presentatie op zich neemt. Tegen Carlo en Irene vertelde ze vanavond in Life & Cooking dat ze in eerste instantie dacht dat het aanbod een grap was. "Ik was in die tijd alleen maar bezig met het voorbereiden van mijn huwelijk, toen RTL Duitsland belde. Ze wilden met me praten en ik zei: ‘zondag heb ik een half uur tijd’. Daarop zeiden ze naar Nederland te komen. Na een uur praten kreeg ik opeens het aanbod van Deutschland Sucht Den Superstar."
De Avro-presentatrice vervolgt: "Ik dacht nog, kom to the point, ik heb niet alle tijd van de wereld. Twee dagen later was ik met Sylvana Simons te gast bij At5, zij was net met een programma begonnen waarin ze bekende Nederlanders in de maling neemt. Ik dacht: nu gaat het komen. Maar wat ze ook vertelde, ze begon niet over mijn Duitse activiteiten. Toen bleek het opeens wel waar."

Waarom RTL voor Tooske heeft gekozen, terwijl er in Duitsland zo veel presentatoren rondlopen, weet de vrouw van Bastiaan Ragas ook niet. "Het schijnt dat ze iets lievers zochten." Tooske zei verder dat ze op dit moment druk onderhandelt met de Avro voor nieuwe programma’s. Aanstaande zaterdag is ze te zien bij de finale van het Junior Songfestival, waarin Tess Nederland zal vertegenwoordigen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>