De mollenjacht is weer geopend

Fervente aanhangers van Wie Is De Mol? kunnen zich vanaf vanavond weer wekenlang gaan bezighouden met die vraag. Weliswaar is al tijden bekend wie de deelnemers dit seizoen zijn, maar we hebben ze nog niet in actie gezien. En pas vanaf dan kun je enigszins oordelen danwel raden wie de bedrieger is in het spel.
De kandidaten zijn Toine van Peperstraten, Frédérique Huydts, Chris
Tates, Geert Hoes, Liz Snoijink, Milouska Meulens, Peggy Vrijens,
Richard Groenendijk, Roderick Veelo en Mary-Lou van Steenis.

Nieuw dit seizoen is dat de presentatie in handen ligt van Karel van de Graaf, nadat de Avro eerder Angela Groothuizen wipte. Zij wist onlangs evengoed te vertellen dat er hierna nog een seizoen zal volgen van de hitserie. En de Avro is haar toch niet helemaal vergeten, want vanavond is ze stiekem toch nog te zien in die eerste aflevering.

Wie Is De Mol, 20.30 uur, Avro.

Zie ook:
- Angela Groothuizen toch in Wie Is De Mol
- Naast Karel en Tooske derde presentator in beeld voor Wie Is De Mol?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>