Tros Radar pakt dieetgoeroe Sonja Bakker aan

Sonja BakkerAl wekenlang heeft Sonja Bakker het bestverkochte boek van Nederland in handen. Tienduizenden Nederlanders verdiepten zich in haar formule ‘Bereik je ideale gewicht’. Maar zoals bij elke dieetgoeroe gaan er stemmen op dat de eetgewoonten van Bakker niet gezond zijn. Want Atkins en Montignac lagen ook onder vuur, hoewel er miljoenen mensen hun dieet volgden. SBS komt deze week zelfs met een programma rondom Sonja Bakker. Reden genoeg voor Tros Radar om de beweringen van Bakker eens onder de loep te nemen.
En wie goed zoekt, vindt altijd wel iemand die kwaad wil spreken over een onderwerp. En dus ook over Sonja Bakker. Radar geeft mensen het woord die keihard beweren dat mensen die zich langere tijd aan haar dieet houden, er niet gezonder op worden.

Een klap in het gezicht voor SBS, die later deze week met een opgelapte versie van Je Echte Leeftijd komen, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor deze dieetgoeroe. Of toch niet? Immers, alle publiciteit, goed of slecht, is publiciteit. En dat draagt weer bij aan de naamsbekendheid van Sonja. En het programma bij SBS.

Radar, 20.30 uur, Tros (Nederland 1)

Zie ook:
- Je Echte Leeftijd controversiëler dan ooit
- Dieetgoeroe moet Je Echte Leeftijd redden

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Tros Radar pakt dieetgoeroe Sonja Bakker aan

  1. Kokstra

    (Nederland 1)

      /   Reply  / 
  2. Herman

    helemaal gelijk kokstra, ik pas het aan

      /   Reply  / 
  3. maranda

    nou, ik heb allerlei dieeten gevolgd niets van alle heeft het geholpen bleef maar honger houden. tot dat sonja bakker tevoorschijn kwam, ik ben immers 18 kilo kwijt en geen honger gevoel…heerlijk en je mag idd iets tussen doortje nemen zoals ontbijtkoek of eierkoek. en over vitaminen gebrek komt zeker niet te pas. je mag onbeperkt fruit eten zoveel je wilt dus!! vitaminen nooit te kort. ik raad zeker iedereen aan om sonja bakker te volgen.

    BEDANKT SONJA BAKKER!!!!!

      /   Reply  / 
  4. Anonymous

    Wat een rot mens is dat toch, die stem al. Bah.

      /   Reply  / 
  5. Peer

    Je bent zelf rot Anonymous! :-P

      /   Reply  / 
  6. Anja

    Ik ben vorige week met het dieet van sonja bakker begonnen eerst dacht ik dat ik echt honger ging lijden met dit dieet maar na het zelf te hebben uitgeprobeerd is dit helemaal het geval niet. ben nu al 3,5 kg kwijt en dit is voor mij een heel goed begin. Ik raad het idereen aan om het te proberen en zelf te ondekken dat je geen honger hoeft te lijden.

      /   Reply  / 
  7. Jannie

    Mijn man is 12 kilo afgevallen. Bij mijzelf gaat het niet zo hard. Slechts 2 kilo in 10 weken. Echter bij mij gebeuren er andere dingen: mijn bloeddruk is behoorlijk verbeterd. Ik heb geen “vreetaanvallen” meer als ik thuis kom uit het werk want ik neem op het werk mijn toetje al. Ik heb niet het idee dat ik tekort kom. Ik eet namelijk meer dan voordien en heel gevarieerd

      /   Reply  / 
  8. anja

    mijn en ik doen het samen en hebben gèèn honger, nouja, bijna niet:tegen het avondeten heb ik toch wel een lege maag, maar dat vindik heel redelijk. ik eet nu meer groente en fruit dan voorheen en val af.Ik ben een tevreden mens en mijn man is nog gemotiveerder dan ik. Kortom: wij gaan door!!

      /   Reply  / 
  9. Louis

    Indien U zo iets op papier zet moet U zich diep schamen!
    Mankeert U niets?
    Kijk eens in de spiegel!

      /   Reply  / 
  10. Louis

    De dieet Goeroe heeft het bij het rechte eind, zij brnegt vele mensen geluk en vallen ook af.
    Zelf ben ik ook afgevallen en blijft het echt goed.
    Vermoedelijk is de hetze K….nijd gezien de vele boeken die zij verkoopt!
    Kijk om U heen, dan moet U inbinden want wat zij op de markt heeft gebracht is absoluut juist te noemen!

      /   Reply  / 
  11. O. Post

    L.S.

    Het verbaast mij te lezen dat men van ening is dat het “Dieet” van Sonja niet aan alle voedingswaarden zou voldoen. Moet de dagelijkse voeding meer inhouden dat fruit, groenten melkproducten,zetmeel e.d. Ik (en vele van mijn kennissen) zijn haar heel dankbaar. Het probleem is waarschijnlijk gelegen in de gedaalde verkoop van de “afslankproducten”. De enige aanschaf die tot mijn resultaat heeft geleid is een dun boekje en een iets dikker met heerlijk recepten. Bloedonderzoeken laten een gezond beeld zien. Kortom Sonja BEDANKT.

      /   Reply  / 
  12. Peter

    Hoe zit het overigens met het WOEKERsalaris van Antoinette Hertsenberg ??? op kosten vd belastingbetaler !!! ONDERZOEK SVP !

      /   Reply  / 
  13. Bob Kattemölle

    Waarde allemaal,
    Mijn bijdrage aan deze kakafonie over het zo enorme succes van Sonja Bakker is gedateerd. Edoch, ik moet wel stellen dat de TROS er achteraf toch wel een zure smoel van naijver aan heeft overgehouden. Yep, natuurlijk zijn er altijd wel minkukels op te duikelen die deze getalenteerde blondine uit de bollenstreek de grond in willen trappen. Maar let wel: “kwaliteit wint altijd!” En dát heeft Sonja inmiddels meer dan bewezen…

      /   Reply  / 
  14. Bob Kattemölle

    Weervrouw Marion d’Hond werd ooit “Marion de Kont” genoemd door lieden die naar haar toenmalige zo forse derriëre keken. Echter, zij schijnt alles op alles te hebben gezet om haar oude (volslanke)figuur terug te halen. Wellicht heeft zij dit middels het begrip:’Sonjabakkeren’ voor elkaar gebokst.
    Over de zo felle opponente van Sonja, die blonde TROS-presentatrice, gonst er nu door het land, dat menige boer wel een zadel op haar enorme kont zou willen smijten, om daarna: ‘hort sik’ met haar spelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>