Op vakantie met Jan Smit kost minstens 679 euro

Jan Smit-fans konden hun geluk gisteren niet op, toen de zanger en de Tros bekendmaakten samen vier programma's te gaan maken. Eén daarvan is een reisprogramma in Spanje, dat al in september op de buis te zien is. Hiervoor heeft Jan de hulp nodig van bewonderaars, want hij zal in Spanje veel fans nodig hebben. Helemaal gratis is dat niet. Zo'n Jan Smit-vakantie kost minstens 679 euro per persoon.

Voor dat geld huur je met drie andere mensen een appartement dat 350 meter van het strand vandaan ligt voor 8 dagen. Ook valt de busreis (2x 's nachts rijden) er onder, krijg je drie excursies ter plaatse en is er een 'daverend artiesten en showprogramma'. Wie er optreedt? Jan Smit, Nick & Simon en nog enkele vrienden. Er zijn ook luxere vakanties te boeken met vliegreis en appartementen die dichterbij het strand liggen. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

Deze 10-daagse vakanties worden tussen 16 en 25 augustus uitgevoerd. De Tros werkt hiervoor samen met Van der Valk Vakanties, die een flinke klapper maken met dit reisprogramma. Want reken maar dat alle appartementjes straks nokvol zitten met fans van de zanger. Kunnen ze meteen hun Jan Smit-badkleding uitproberen, die dit voorjaar op de markt wordt gebracht in samenwerking met C&A. Jan Smit is anno 2007 gewoon pure handel geworden. Maar het levert vast leuke televisie op.

Zie ook:
- Jan Smit krijgt 4 programma's bij de Tros
- NLpop: Minder Jan Smit in het land, meer op televisie
- NLpop: In je Jan Smit-zwembroek naar het strand

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Op vakantie met Jan Smit kost minstens 679 euro

 1. iso

  Hoi,
  Ik vraag me af of ook Belgische Fans zich daarvoor kunnen inschrijven?

    /   Reply  / 
 2. Nadine

  ja wat is het nu? tom boonen of Jan smit????

    /   Reply  / 
 3. goede smaak

  hij is njjt knap!!! wat voor smaak heb jij? Ohhhhh ik weet ‘t al een slechte smaak. als we dit opsturen en hij leest het hopen wij dat het anoniem blijft. vooral dit: hij is lelijk en we hopen dat hij gaat huilen als hij dit leest!!!!! aardig zijn we he?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>