Avro komt met tweede seizoen The Phone

The Phone keert terug bij de Avro voor een tweede seizoen. Het veelbesproken format scoorde niet uitbundig veel kijkers, maar blijkbaar voldoende voor een nieuwe reeks afleveringen. In The Phone nemen willekeurige passanten een rinkelende mobiele telefoon op, waarmee ze rechtstreeks in een spel belanden. Uiteindelijk kunnen ze 25.000 euro winnen. Het format baarde vorig jaar veel opzien op internationale tv-beurzen en werd zodoende vaak aan het buitenland verhandeld.

Zelf was ik niet meteen gegrepen door The Phone. Het spanningselement ontbrak. Maar aan het format valt natuurlijk bij te schaven.

The Phone stond op de latere avond van Nederland 3 geprogrammeerd, niet het beste plekje voor een dergelijk kostbaar programma. Mogelijk wordt de tweede reeks op een ander tijdstip uitgezonden.

Zie ook:
- Eindelijk op tv: The Phone
- Talpa, SBS en RTL wilden The Phone niet
- Nieuwe Avro-show The Phone mogelijk wereldwijd succes

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Avro komt met tweede seizoen The Phone

  1. //DESH\\ - Zwaffel.nl.tt

    Ik heb het wel eens gezien en van mij mag het programma wel een beetje spannender hoor!

      /   Reply  / 
  2. ryjyytj

    Ik vind dit zo’n leuk programma, blij dat het terugkomt

      /   Reply  / 
  3. elwin

    Leuk dat het terugkomt! Vond dit een erg leuk programma! In de hoop dat ze het misschien samen met Wie is de Mol op één avond programmeren!!!

      /   Reply  / 
  4. Dario

    Ja hoor, de deelnemers zijn willekeurige passanten. En ik ben een meisje van 14 met lang blond haar en val vooral op mannen van boven de 50 met een baard en een bierbuik. Misschien kan de AVRO iemand anders besodemieteren maar ondergetekende niet….

      /   Reply  / 
  5. michel

    toch is het zo dario! behalve misch afl 1 want volgensmij was dat de proefaflevering!

    leuk dat het terugkomst hopelijk na een seizoen van wie is de mol op het zelfde tijdstip op ned1 en dan de herhaling op ned3.

    the phone verdient echt een beter plekje in de programmering!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>