SBS Shownieuws weer mosterd na de Televizier-maaltijd

Arm, arm SBS Shownieuws. Ze maken al vier jaar op rij de afspraak met Televizier (van de Avro) dat zij mogen onthullen wie er genomineerd zijn voor het Televizier-gala. SBS Shownieuws is nog bezig en moet de kandidaten voor de Televizier-ring nog bekendmaken, terwijl RTL Boulevard dit al een uur geleden deed. De concurrent was het SBS-programma opnieuw te slim (en te snel) af.

SBS Shownieuws doet een beetje of zijn neus bloedt, door te pretenderen alsof zij het grote nieuws wereldkundig maken. Terwijl het inmiddels al overal op internet staat.

Nieuw dit jaar in Shownieuws zijn de reacties van enkele kandidaten, zoals Ruben Nicolai, Sophie Hilbrand en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Avro-presentator Frits Sissing is zelfs in de studio aanwezig om zijn nominatie voor Op Zoek Naar Evita toe te lichten. Hij geeft aan straks in een lastig parket te komen, als presentator van het Gala die ook is genomineerd.

Leuk hoor, die reacties, maar ze moeten toch flink balen bij SBS. Welke stap kunnen zij volgend jaar nemen? Misschien aankondigen het in de vroege editie van woensdag bekend te maken, maar dan stiekem op dinsdagavond laat (dus na RTL Boulevard) al naar buiten komen met de namen?

Zie ook:
- Boer Zoekt Vrouw weer niet genomineerd voor Televizier-ring
- Troeft Boulevard Shownieuws weer af met nominaties Televizier-ring?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS Shownieuws weer mosterd na de Televizier-maaltijd

  1. Mark

    RTL Boulevard is gewoon een kwalitatief goed programma, kan je van shownieuws niet echt noemen

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    Waarom doen ze het voor 1 dag in het jaar (dus met de televizierring) Shownieuws om 18.00 ofzo? En dan om 19.20 de gewone uitzending?
    Moeten ze het wel goed aankondigen, zoals ze dat altijd doen.. Dan mist niemand het.

    Dus tip voor volgend jaar:
    18.00: Shownieuws Special, bekendmaking nominaties
    18.20: andere programmering
    19.00: HvNL
    19.20: Shownieuws (gewone uitzending)

    ..

      /   Reply  / 
  3. Tommy

    @ Mark

    Dat heeft niks met een klein primeurtje te maken!
    Maar idd Shownieuws is gewoon een goedkoop tokkies programma.

      /   Reply  / 
  4. Tommy

    @ Tim20

    Ha laat mij niet lachen Breaking-shownieuws?!

      /   Reply  / 
  5. Chiel

    “SBS Shownieuws doet een beetje of zijn neus bloedt, door te pretenderen alsof zij het grote nieuws wereldkundig maken. Terwijl het inmiddels al overal op internet staat.”

    Vond het erg grappig toen ik die aankondiging hoorde van Evert. En dan die Sissing die er bij stond, wat ook nergens op sloeg. Wat kan mij die mening van Sissing schelen over Ruben of Paul.

    Alleen Linda’s reactie gehoord, die lange compilatie maar geskipt.

      /   Reply  / 
  6. brian B.

    De halve show van shownieuws wordt gevuld met dingen die ze in RTL-Boulevard hebben zittten. Het lijkt er soms op dat ze daar gewoon tijdens boulevard allemaal zitten te kijken en dan snel de show vullen!!! ze veranderen de aankondigingen soms niet eens. WAT EEN SLECHT PROGRAMMA dat shownieuws.

      /   Reply  / 
  7. Pingback: VPRO hekelt campagne voeren Televizier-ring | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>