Televizier-ring boeit ruim 2 miljoen kijkers

“Er zitten nu 1,5 miljoen mensen te kijken”, zei Chantal Janzen ergens halverwege de live uitzending van het Gouden Televizier-ring Gala. Het blijkt een voorzichtige schatting, want de score komt uiteindelijk op 2,1 miljoen kijkers uit. De Televizier-ring lijkt dus meer dan ooit geleefd te hebben onder de bevolking dit jaar, getuige ook het record aantal stemmen dat is uitgebracht. Het Gala was gisteren het best bekeken programma van de avond.

Het Journaal staat op 2, Ivo Niehe met 1,5 miljoen kijkers op 3.

De eerste theaterronde van Popstars blijkt goed voor 1,4 miljoen kijkers en scoort iets beter dan de laatste Gooische Vrouwen, die ook afgerond op 1,4 miljoen kijkers uitkomt. Die serie profiteert enorm van uitgesteld kijken, waardoor er een week later nog zo’n 200 duizend kijkers bij komen.

Op RTL 5 was de film Die Hard 4 te zien en daar is massaal naar gekeken voor RTL 5-begrippen. De film scoorde 959 duizend kijkers en dat aantal wordt zelden behaald op de zender, al helemaal niet met een film.

CQC kwam uit op 163 duizend kijkers. De opleving van enkele weken terug lijkt tenietgedaan en dat is toch zorgelijk te noemen. Jammer ook, zelf kijk ik er met veel plezier naar.

Zie ook:
- Gooische Vrouwen terechte winnaar Televizier-ring; gala weinig oubollig
- Kijkcijfers vrijdag: Gooische Vrouwen en Van Duin schieten omhoog
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw stabiel, Lieve Paul stijgt, Rad van Fortuin zakt

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Televizier-ring boeit ruim 2 miljoen kijkers

  1. Mart

    nog geen 500000 voor typisch rtl.Tja duidelijk iets voor tv liefhebbers die gister juist televizierring gala gekeken hebben.Het staat gewoon ook niet op het juiste tijdstip, dit is echt een late night programm. vrijdag 22.30.

      /   Reply  / 
  2. Tino

    Dag Beau (hihi)

      /   Reply  / 
  3. Tom

    Ik hoop echt dat CQC weer snel aantrekt want het is echt een geweldig programma…ik kijk iedere week trouw.

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    CQC gisteren (voor de helft) gekeken, en vind het een heel leuk programma!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>