Nieuw seizoen Tros Radar: glasvezel en tijdschriften

Het meest succesvolle consumentenprogramma van de publieke omroep begint vanavond aan een nieuw seizoen: Tros Radar. Antoinette Hertsenberg en haar redactie hebben het programma weten uit te bouwen tot een machtige factor voor consumenten. In de eerste aflevering staan glasvezel van KPN en de firma Toptijdschriften in de spotlights.

Supersnel internet, haarscherp televisiebeeld en eindeloos telefoneren: het kan tegenwoordig allemaal via glasvezel. KPN biedt in ruim 40 gemeenten haar glasvezelpakketten aan om iedereen ‘klaar voor de toekomst’ te maken. De dagelijkse praktijk is anders: sommige mensen zitten maanden zonder internet of telefoon of kijken naar een televisie met stilstaand beeld. Is het glasvezel-ideaal toch nog toekomstmuziek?

Stel, u houdt van boten. Dan is een gratis abonnement op een boten-tijdschrift misschien iets voor u. U betaalt slechts een klein bedrag aan verzendkosten en vervolgens ontvangt u het maandblad een jaar lang thuis. Leuk, alleen jammer dat het geen maandblad over boten blijkt te zijn maar over computers. Er gaat dus iets mis bij uitgeverij Toptijdschriften. Dat kan, maar helaas is dit slechts het topje van de ijsberg.

Radar, 20.30 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- Ton loonsverhoging voor Antoinette Hertsenberg?
- Uitreiking Loden Leeuw bezorgt Radar kijkcijferrecord
- Antoinette Hertsenberg journalist van het jaar 2009
- Antoinette Hertsenberg sluit megadeal met Tros

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuw seizoen Tros Radar: glasvezel en tijdschriften

  1. edward

    ik ga zekers kijken want wij gaan ook naar glasvezel

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Offtopic: Nieuw reisprogramma op komst bij Rtl5, je kunt je nu opgeven voor ‘Wie is de reisleider?’

      /   Reply  / 
  3. Anthoni

    Radar heeft geen verstand van zaken en preekt alleen voor aandacht. Jammer de meeste mensen zijn toch slimmer om deze dome leugens te geloven. mw. Hertsenberg eerst in de materie duiken voordat u domme dingen roept.

      /   Reply  / 
  4. erik

    Wat een slechte uitzending over glasvezel. Een advocaat die het heeft over coax???? Terwijl telefonie van KPN gewoon over 2 draads koper gaat.
    Ik betwijfel of de consumenten die klagen over de snelheid wel weten wat een 20 Mbit verbinding inhoud. het betekend niet dat je 20 MB download maar je moet de 20 delen door 8.

      /   Reply  / 
  5. Paul Tenge

    Als eerste, wat is dit een vreselijk reactie scherm!

    KPN gaf bij mij eerst ook problemen en ik heb ook de draadloze versie geprobeerd. KPN heeft mij wel aangeraden als de draadloze niet goed werkt een vaste aansluiting te maken. Trouwens dit zou de IT meneer uit de uitzending vanuit zijn beroep wel moeten weten. Bij installatie is dit ook gebleken en KPN heeft dit kostenloos in orde gemaakt. Nu is het FANTASTISCH! VEEL BETER DAN UPC. IK HEB NOOIT EEN STORING GEHAD! De uitzending vond ik erg eenzijdig. Een WCD in de meterkast heb je wel nodig anders kan je de router niet aansluiten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>