Ruben Nicolai en Tijl Beckand maken overstap naar Avro

De twee lama's Ruben Nicolai en Tijl Beckand verlaten de omroep BNN en stappen over naar de Avro. Een kans om een professionele stap voorwaarts te maken, zo omschrijft Nicolai zijn transfer naar de andere publieke omroep. Natuurlijk was Ruben al bezig met serieuze televisie, zo maakte hij op een heel aangename manier 'Je Zal Het Maar Hebben'. Ook lama Tijl Beckand heeft meer potentie dan hij met de improvisatie comedie bij BNN laat zien, althans ik verwacht dat de Avro de twee lama's niet alleen voor comische programma's wil inzetten. Of Ruben en Tijl ook samen programma's gaan maken, wordt de komende tijd nog besproken.

Daar hebben de nieuwe aanwinsten voor de Avro ook nog wel even de tijd voor, want zowel Nicolai als Beckand gaan pas per 1 januari 2009 bij de omroep aan de slag. Daarmee lijkt het een vroege aankondiging van deze tv-transfer. Het seizoen van de transfers van bekende tv-gezichten werd afgelopen week geopend door Max Westerman die bekend maakte naar de KRO te vertrekken.

Zie ook:
- Max Westerman naar de KRO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>