Kick-off Op Zoek Naar Zorro op oudejaarsavond

Morgen beginnen de liveshows van Op Zoek Naar Zorro, het musicalprogramma dat al drie seizoenen zo succesvol is voor de Avro. Nieuw dit keer is dat het amusement op de zaterdagavond wordt uitgezonden in plaats van de zondag. Elf mannen dingen mee naar de titel, in een kick-off vanavond is te zien wat de elf hebben moeten doen om hun plek in de liveshows te bemachtigen.

Net als bij de vorige series moeten de kandidaten verschillende auditierondes overleven om kans te maken op een plek in de liveshows. Daar bepaalt het Nederlandse kijkerspubliek wie de hoofdrol in de wacht sleept.

De mannelijke talenten moesten tussen de 20 en 35 jaar zijn, een sexy uitstraling hebben met Spaans temperament. Zorro heeft wilskracht, humor, is atletisch en beschikt over een krachtige stem en goed acteertalent.

Op Zoek Naar Zorro kick-off, 20.25 uur, Avro (NL1)

Zie ook:
- Musicalshow Op Zoek Naar Zorro verhuist naar zaterdag
- Avro onthult identiteit van zijn 11 Zorro’s
- Avro dit najaar Op Zoek naar Zorro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>