Nieuwe docuserie rondom Nick & Simon bij Tros

Er komt definitief een nieuw programma bij de Tros rondom Nick & Simon. De twee zijn daarvoor onder andere afgereisd naar Amerika. Het AD schrijft vandaag dat het om een nieuwe real-life soap zou gaan, maar de vork zit iets anders in de steel. Het gedachte achter het programma is dat Nick & Simon worden gevolgd in het buitenland, waar ze zonder budget rondreizen.

Via optredens en schnabbels moet een en ander dan bekostigd worden. Waar de twee in Nederland kunnen profiteren van de managementscapaciteiten van Jaap Buijs, moeten ze het over de grens op eigen kracht zien te rooien. Enkele dagen terug berichtte Simon al voor 14.000 mensen te hebben opgetreden, dus blijkbaar is het gelukt om ook in het buitenland een groot publiek te vinden.

Nick & Simon zijn dit najaar weer te zien als coaches in The Voice of Holland.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe docuserie rondom Nick & Simon bij Tros

 1. Terry

  Tuurlijk jongens! Ga lekker naar Amerika lekker op de centen van de TROS! Lekker bezig hoor! En vooral MEER doen naast alleen zingen he! Lekker nog meer geld krijgen want ja Symphonica in Rosso is natuurlijk een paar rottige rot centen waar jullie niks aan hebben! Tjonge jonge..

    /   Reply  / 
  1. Mien

   Wat een belachelijke reactie, ik vind het hartstikke fijn voor ze. Ze zingen nu eenmaal goed en ja, een programma maken kost geld.
   Doe dus niet zo kinderachtig.
   OF kun je het beter, bewijs het dan maar!!

     /   Reply  / 
 2. Ben

  Flink hoor, beetje zitten afzeiken op mensen die succesvoller zijn dan jij? Soms jaloers?

  Wees blij dat de TROS toch nog wat leuks weet te maken met weinig geld, want zoveel kost zo’n programma niet.

    /   Reply  / 
  1. Terry

   Haha jaloers toch? Op deze 2? Ja ik wil ook in de Tina staan, haha.
   En “zoveel kost dit programma niet?” Kom op zeg : Vliegtickets naar Amerika voor Crew van een ik denk 10 man. Montage van dit uitje van de 2 vissers.. En dan denk je dat voor dit programma weinig geld nodig is?

   TROS kan beter Volendam is een keer links laten liggen, en zich storten op een leuke hitserie zoals Flikken Maastricht oid.!

     /   Reply  / 
 3. Bob

  Het schijnt dat de TROS een omroep is die tv maakt.. En tv maken kost over het algemeen nou eenmaal geld.. Dus is het dan niet logisch dat de TROS ‘centen’ uitgeeft om een tv programma te maken?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>