Jan Smit in reeks muzikale portretten Tros

KRO Profiel is een begrip bij de publieke omroep, een programma waarin het verhaal van een bekende Nederlander wordt verteld door de mensen om hem/haar heen. De Tros komt nu met een variant daarop genaamd Het Verhaal Van… Hierin wordt elke week het leven van een muzikale Nederlander uitgelicht, te beginnen met Jan Smit. “Hoe is de muzikale carrière tot stand gekomen? Wat zijn de hoogte- en dieptepunten? Welke factoren hebben de artiest gemaakt tot wie hij nu is?”, vraagt de Tros zich af.

Opmerkelijk is dat het programma wordt gemaakt door de mensen met wie Jan al veelvuldig samenwerkt.

Het Verhaal Van… wordt namelijk gemaakt door FTV Productions, dat ook De Beste Zangers van Nederland, De Zomer Voorbij, Jan Smit in Ahoy, Gewoon Jan Smit en De Palingsoap leverde. Het profiel over Jan lijkt dan ook niet één van de meest kritische afleveringen te worden.

De Tros mag overigens vooralsnog drie afleveringen van Het Verhaal Van… maken. Wie de andere twee muzikanten zijn uit de andere afleveringen, is niet bekend. “Niet de artiest zelf, maar de mensen om hem heen geven een inkijk in het tot stand komen van de carrière en het leven van de hoofdpersoon.”

Zie ook:
- KRO trekt zich terug uit Profiel
- Jan Smit heeft wel oren naar The Voice of Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Smit in reeks muzikale portretten Tros

  1. Robin

    ja hoor.. Tros komt met een nieuw programma en wie komt daarin voor? Juist.. Jan Smit! Verrassend! :P

      /   Reply  / 
  2. Jaap88

    Wat een ellende!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>