Topzwaar programma: Peter R. over de Grens

peter r de vries over de grensNa een lange periode van afwezigheid keert Peter R. de Vries vanavond terug als programmamaker. In Over de Grens brengt hij misstanden tegen kinderen in beeld, denk aan prostitutie, het verkopen van je kind als slaaf, het verkopen van lichaamsdelen van je kind als medicijn tegen hiv of het offeren van je kind. “Sommige kijkers zullen het te heftig vinden. Als ze liever naar America’s Funniest Home Video’s willen kijken moeten ze dat vooral doen.”

Peter vertelt in het AD over zijn programma: “Het is een aanklacht tegen alle mensen en overheden die zich voor het verdrag voor de rechten van het kind in slaap laten sussen. Het kan dan wel door 193 landen zijn getekend, in de meeste landen is het een dode letter.”

Peter R. over de Grens is dus geen gezellig programma geworden. Sterker nog, het lijkt een stuk heftiger dan Misdaadverslaggever, dat hij jaren maakte op SBS 6. Peter: “Ik had al veel aandacht voor moorden op en de verdwijning van kinderen. Ik dacht dat ik alles wel had gezien aan gruwelijkheden. Maar bij het maken van deze serie had ik vaak tranen in mijn ogen.”

Peter R. over de Grens, 21.30 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- AvroTros plaatst Peter R. de Vries op vrijdag
- Peter R. de Vries niet naar VARA maar naar TROS-AVRO

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Topzwaar programma: Peter R. over de Grens

  1. dennis

    man, rot toch op met die arrogante teringkop, slijmbal bij justitie met de grootste kinderverkrachter te verdedigen en te beschermen, LOSER!!!

      /   Reply  / 
  2. Kind van de rekening

    Ik begrijp niet dat Peter R de Vries het lef heeft dit programma te maken. Hier in Nederland is het misbruik van kinderen idem dito door hooggeplaatste heren en rijke stinkerds. Maar nee, daar doet Peter niets mee, want voort wat hoort wat he Peter? Normaal gesproken zou hij getuigen willen verhoren en de zaak willen oplossen maar in dit geval ff niet, spelen teveel belangen.
    Ronduit misselijkmakend Peter.

      /   Reply  / 
    1. dennis

      Juist, hij geeft geen ene moer om die kinderen maar moet weer een sensationeel programma maken ter verheerlijking van zichzelf en zijn portemonnee, want wat doet hij aan die misstanden? niets. arrogante dildo dat hij is.

        /   Reply  / 
  3. Cor van Alphen

    Gruwelijke kindermishandelingen door waanzinnige oplichters dat gestopt moet worden.

      /   Reply  / 
  4. Cor van Alphen

    Dennis,

    Wat voor opvoeding heb je genoten?
    Cor

      /   Reply  / 
    1. dennis

      Ik kom uit een voortreffelijk milieu maar sommige figuren werken op mijn zenuwen!!!

        /   Reply  / 
  5. maria

    Peter heeft een hele mooie programma gemaakt met de inzicht in een andere wereld. Ik vindt het heel goed dat hij dat doet zo toont hij ook een andere kant van zich zelf. Ik vindt het ook een indrukwekkende reportage met de waarheid die speelt aan de andere kant van de wereld voor het zelfde geldt speelde dit bij ons af! Ik zou er alles aan willen doen om deze kinderen te kunnen helpen.
    Petje af Peter R. de Vries!

      /   Reply  / 
  6. dennis

    Wat zou Peter doen dan om het te stoppen? Hij heeft geld zat maar denk je dat hij er iets van weg geeft? Ik zou het niet met droge ogen kunnen doen wat ik gisteren weer allemaal zag zeg, wat een ellende.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>