Amusement op NPO1: Vive la Frans, Golden Oldies en Koefnoen

koefnoenNPO1 begint vanavond aan zijn najaarsprogrammering en doet dat op zaterdag met amusement. Frans Bauer ontvangt Gordon in de eerste Vive la Frans van dit seizoen, terwijl Ruben Nicolai de keeltjes van zijn seniorenkoor Golden Oldies smeert met Duitse muziek. Paul Groot en Owen Schumacher nemen de actualiteit op de hak in het dertiende seizoen Koefnoen.

Golden Oldies trok vorig seizoen zo’n 800 duizend kijkers en dat blijkt voldoende voor een vervolg. Een nieuw koor samenstellen zou een herhaling van zetten opleveren, dus gaat Ruben verder met zijn groep bejaarden. Doel is om nu Duitsland te veroveren met Duitse muziek. En wel dat van Rammstein.

De mannen van Koefnoen vallen qua nieuws met hun neus in de boter, van komkommertijd is geen sprake geweest. Toch nodigt de vliegramp of de spanning in Gaza en Oekraïne niet meteen uit tot lollige sketches. Maar uiteindelijk is het de heren gelukt om, met oude en nieuwe typetjes, de actualiteit te belichten.

Vive la Frans, 20.25 uur, Tros
Golden Oldies, 21.10 uur, BNN
Koefnoen, 21.55 uur, Avro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>