Jaap Jongbloed werkt aan Vermist 2.0

jaap jongbloedJaap Jongbloed heeft nog niet alle hoop opgegeven voor Vermist. De publieke omroep schrapt een aantal titels op het gebied van human interest en Vermist is daar één van. “Ik denk dat de leiding van het eerste net in de gaten heeft, dat het wel een heel radicale beslissing is geweest. Ze hebben een opening geboden. Als wij Vermist in een nieuwe vorm verzinnen, niet in een studio, Vermist 2.0 dus, dan zijn ze bereid dat een kans te geven.”

Bij Pauw aan tafel spreekt Jongbloed vooral de hoop uit dat het thema vermissing op televisie behouden blijft. “Of dat nou bij een andere zender is of zonder mij, mijn zegen hebben ze.”

Ondertussen werkt hij voor zijn omroep alweer aan een nieuw medisch programma, vertelt Jaap aan De Telegraaf. “Een vrij brede rubriek, die ook aandacht heeft voor gezond leven. Dat is het plan, maar of het straks ook daadwerkelijk op tv komt, is nog niet bekend. Verder gaat Het mooiste meisje van de klas gewoon door.”

Zie ook:
- Jaap Jongbloed: Verkeerde programma moet wijken
- John van den Heuvel langer bij RTL; Vermist?
- ‘Toekomst Tros Vermist onzeker’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>