RTL Boulevard onthult nominaties Televizier-ring

televizier-ringTv-makend Nederland is vandaag extra alert op de telefoon. Want komt dat belletje dat een nominatie voor de Televizier-ring wel héél dichtbij is? RTL Boulevard schakelt vanavond met de vijf programma’s die de meeste stemmen kregen gedurende het nominatieproces. Drie van hen krijgen live in de uitzending te horen dat ze daadwerkelijk kans maken op de tv-prijs. Mijn inschatting: Flikken Maastricht, RTL Late Night en SynDroom.

Vorige week is al een tussenstand bekendgemaakt met acht titels, waarbij verder ook Geer & Goor: Effe geen cent te makken, Divorce, Expeditie Robinson, Penoza en De Slimste Mens zaten. De afgelopen week is er door de diverse betrokkenen nog volop promotie gemaakt voor de gouden Televizier-ring, die overigens op 16 oktober wordt uitgereikt.

Naast de drie kanshebbers voor de Ring worden vandaag ook de drie genomineerden voor de Televizier-sterren, de Talent Award en de Gouden Stuiver onthuld. Presentator Jan Smit is in de studio aanwezig om een en ander te duiden.

RTL Boulevard, 18.35 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>