Televizier-ring 2014: SynDroom, Penoza en Flikken

johnny de mol syndroomDe drie genomineerden voor de Gouden Televizier-ring 2014 zijn bekend. SynDroom (RTL 4), Penoza (KRO) en Flikken Maastricht (Tros) strijden om het juweeltje, Divorce en Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken vallen nèt buiten de boot. En dat is dan toch wel weer verrassend.

Want met de enorme wind mee bij RTL Late Night leek dit het momentum te zijn voor de talkshow. Dat is dus niet gebeurd, al zit het programma wel bij de top 8. Verder is Divorce afgelopen jaar wel tot de top 3 doorgedrongen, nu dus even niet.

Flikken Maastricht is het genomineerd zijn niet vreemd. En nu grote concurrent Wie Is de Mol? vorig jaar is afgevallen, lijkt de weg vrij voor de dramaserie met de enorme fanbase. Al is ook Johnny de Mol goed bezig met de promospotjes die lopen voor de Televizier-ring. En in welke mate laat de Penoza-fanbase zich gelden?

In RTL Boulevard zijn ook de genomineerden voor de Televizier-sterren en de Talent Award bekendgemaakt.

TELEVIZIER-STER VROUW:
* Floortje Dessing
* Linda de Mol
* Chantal Janzen

TELEVIZIER-STER MAN:
* Johnny de Mol
* Art Rooijakkers
* Humberto Tan

TELEVIZIER TALENT AWARD:
* Luuk Ikink
* Ruud Feltkamp
* Richard Groenendijk

De Televizier-ring en de andere prijzen worden op donderdag 16 oktober uitgereikt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>