Schietpartij dancefeest The Sand in Opsporing Verzocht

anniko van santenIn Opsporing Verzocht is vanavond aandacht voor een heel actueel misdrijf: de schietpartij op het dancefeest Afro Dance XXL in de nacht van vrijdag op zaterdag. ‘s Ochtends vroeg is er een man doodgeschoten en via het Avro-programma is de politie nu op zoek naar tips. The Sand is al voor onbepaalde tijd gesloten na het incident.

In Opsporing Verzocht wordt ook aandacht geschonken aan de beschieting van een man op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. De politie onderzoekt op dit moment alle scenario’s rond de aanslag op 14 september dit jaar op een 25-jarige man. Het slachtoffer kwam er, wonder boven wonder, met alleen een kogel in zijn been vanaf. In Opsporing Verzocht de bewakingsbeelden.

Verder een reconstructie van een woningoverval in Bodegraven waarbij een vrouw in coma belandde nadat ze ernstig gewond raakte. De vrouw probeerde 11 juni aan 2 overvallers te ontkomen door vanaf de 1e verdieping naar beneden te springen en verbrijzelde daarbij haar beide voeten. Desondanks bleven de mannen haar mishandelen. In Opsporing Verzocht alle aanknopingspunten om de 2 daders te vinden.

Uiteraard aandacht voor de resultaten van de oproepen rond de dood van Stefan Regalo Eggermont in Amsterdam. Hij werd slachtoffer van een persoonsverwisseling.

Verder beelden van de verdachten van een overval in Roermond. Die dachten zich goed voorbereid te hebben, maar zijn gefilmd bij hun voorverkenning. Een opvallend shirt leidt hopelijk naar een Rotterdamse overvaller.

Opsporing Verzocht, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>