Maffiaoorlog Flikken Maastricht bereikt hoogtepunt

flikken maastrichtHet negende seizoen van Flikken Maastricht bereikt vanavond zijn ontknoping. En de AvroTros waarschuwt fans zich schrap te zetten voor de seizoensfinale. Een drugsoorlog waarbij ex-commando’s samen met Italiaanse maffia en een Afghaanse warlord de Maastrichtse Hamza’s uit de markt drukte, vormde de rode draad in de laatste twee seizoenen.

Vanavond in de aflevering Strizzacervelli (Zielenknijper) is Eva woest op Wolfs en Mechels omdat die haar buiten een onderzoek hebben gehouden. Ze meldt zich ziek. Maar ze raakt toch betrokken bij de zaak als David Boesmeer onraad ruikt. Hij is gewaarschuwd en alle maffialeden zijn verdwenen van de radar.

Alleen Eva heeft een spoor naar waar de maffioso zich bevinden. Maar of ze die wil delen met het team waar ze zo kwaad op is? En dan duikt Tony Verwoerd op. Die was toch neergeschoten en van een brug in Luik in het water gevallen?

Flikken Maastricht, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>