Wie Is de Mol 2015: De Mol kiest voor de aanval

widm 2015 wie is de molDe eerste aflevering van Wie Is de Mol? is door een select gezelschap gezien, namelijk de Nederlandse pers. Met nog 7 weken te gaan tot de première op televisie sijpelen de eerste berichten naar buiten, en die zijn enthousiasmerend voor de molloten. Art: “Dit wordt het seizoen van de bondgenootschappen. Normaal is Wie is de mol? een spel dat je in je eentje speelt. Dit jaar werd er heel veel zij aan zij gestreden, in tweetallen, met alle gevolgen van dien.”

De presentator zegt tegen persbureau ANP: “Het is ook het seizoen van rare deals en vreemde moves. We hebben regelmatig als makers verbaasd toegekeken hoe het spel dit jaar gespeeld wordt.” De Mol zelf kiest dit seizoen voor de aanval. “Sterker nog, die zet vanaf de eerste seconde het spel op scherp. Die bepaalt meteen.”

Vreemde eend in de bijt is Rik van de Westelaken, anchor van het NOS. In het verleden is hem nog verboden om mee te doen. Rik vertelt in het AD: “Een journalist moet onafhankelijk, objectief en betrouwbaar zijn. Ineens opereren in een omgeving van list en bedrog, vonden ze niet verstandig.” Maar met een nieuwe hoofdredacteur waait er ook een nieuwe wind over de NOS-gelederen. “Ik denk dat de tijden zijn veranderd. ‘Wat is het grootste risico als je meedoet?’, vroeg hij. Daar konden we nu geen antwoord meer op vinden. Tegenwoordig wil de NOS dat presentatoren ook mensen zijn en geen poppen.”

Wie Is de Mol? is vanaf 1 januari te zien. Op 16 december is er een special te zien bij de AvroTros.

Zie ook:
- Dit is de groepsfoto van Wie Is de Mol? 2015
- Ajouad: Eerste aflevering Wie Is de Mol? 2015 grote mindfuck

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>