Jeroen en Dennis toch verder met Draadstaal

draadstaalDraadstaal keert terug op televisie en dat is best bijzonder. Want vijf jaar terug zijn Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven met hommeles vertrokken bij de VPRO en producent CCCP TV. Geruzie om eigendom van typetjes als Fred & Ria leidde zelfs tot een bezoek aan de rechter. Opvolger Neonletters was niet slecht, maar ademde niet dezelfde vibe als Draadstaal. Maar de comedians hebben die vibe nu wèl weer helemaal te pakken.

In DWDD vertelt Jeroen: “Alles wat wij doen is weer te gek om te doen. We hebben veel lol!” Dennis: “Het heeft vijf jaar geduurd voordat we verder gingen. Nu gaat er in één eruptie weer uit. het is thuiskomen in al die verschillende typetjes. Het is een enorm palet waarmee we weer aan de slag mogen. We gaan verder met de bestaande typetjes, maar er zijn genoeg nieuwe ideeën.”

Draadstaal keert volgende maand al terug op tv AvroTros gaat het uitzenden. Vooralsnog gaat het om zes afleveringen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>