Midlife-crisis in culinaire dramaserie Mouna’s Keuken

mouna's keukenNederlands drama is hot, net zoals koken. De twee worden verenigd in de nieuwe AvroTros-serie Mouna’s Keuken, te zien op de late avond van NPO2. Hierin ontvangt kookboekenschrijver Mouna elke vrijdagavond haar beste vrienden, die lief en leed met elkaar delen. Dat doen ze al 30 jaar, en opeens komen ze tot de ontdekking de 50 te zijn gepasseerd, wat gepaard gaat met andere discussies en problemen dan toen de wereld nog aan hun voeten lag.

Aan tafel vliegen de zeer herkenbare thema’s op een lichtvoetige manier en met veel humor over en weer. Wat doen we met de demente moeder? Is de sex nog wel bevredigend? En wat als de kinderen het huis uitgaan, of erger op wereldreis?! En wat als vrienden gaan scheiden en niet meer samen op de vrijdagavond willen komen?

Mouna probeert met haar Hollandse stoofschotels en Indonesische viskoekjes de boel bij elkaar te houden en ons ook nog wat culinaire tips te geven.

Naast Mouna Goeman Borgesius, die de rol van Mouna speelt, nemen Margo Dames, Christine van Stralen, Lisa de Rooy, Marcel Faber, Tjeerd Bischoff en Marcel Musters de hoofdrollen voor hun rekening. Recepten worden verzorgd door culinair expert Jonah Freud.

Bekijk de teaser:

Mouna’s Keuken, 23.00 uur, AvroTros (NPO2)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Midlife-crisis in culinaire dramaserie Mouna’s Keuken

  1. Mouna's

    Mooie dramaserie. Vooral Marcel Musters speelt ook weer erg goed. Hoop dat het een beetje goede kijkcijfers gaat scoren, ondanks het late tijdstip

      /   Reply  / 
  2. Ronny Temme

    Een heerlijk ontspannen programma – prettig naturel gespeeld en lekker om de dag mee af te sluiten. Zeer goed gecast. Ik kijk het wel op uitzendinggemist, na Pauw als zijn gasten mijn interesse hebben of wekken. Veel dank en ik hoop echt dat het gecontinueerd wordt :) )
    Ronny Temme

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>