Pip Pellens kanshebber Televizier Talent Award

pip pellensPip Pellens, Philippe Geubels en Gwen van Poorten. Dat zijn de kanshebbers voor de Televizier Talent Award dit jaar. Een bont gezelschap; Pip Pellens is al jaren op de buis te zien, maar heeft afgelopen jaar haar vleugels uitgeslagen met Dance Dance Dance en The Next Boy/Girl Band. Gwen van Poorten is binnen BNN opgeleid en wordt nu naar de voorgrond geschoven, terwijl de Belg Philippe Geubels een ervaren tv-maker is. Alleen kennen we hem in Nederland pas sindskort.

Een heel moeilijke keuze in de categorie, maar de meeste potentie ligt volgens mij bij Gwen. Dus in die zin zou ik haar deze prijs gunnen. De ervaring leert dat (oud-)GTST-acteurs doorgaans kunnen leunen op een flinke aanhang in de stemmende doelgroep, dus het zou zomaar kunnen dat Pip op 13 oktober het beeldje in ontvangst mag nemen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pip Pellens kanshebber Televizier Talent Award

  1. Vinn

    Pip gaat deze sowieso winnen en dik ook, idd door Gtst en heeft bij DDD veel sympathie opgewekt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>