Caroline Tensen dolgelukkig met terugkeer DNA Onbekend

Vanavond keert DNA Onbekend terug op televisie, nadat het format onder een andere naam even te zien was bij RTL. En daar is presentatrice Caroline Tensen intens gelukkig mee. “Toen ik hoorde dat we zes afleveringen mochten maken, heb ik gegild op straat van plezier want het was toch mijn kindje.”

DNA Onbekend is voor het laatst uitgezonden in 2014. “k had ook geen idee waarom het stopte. Dat hoort een beetje bij het vak: je maakt het beste wat je in huis hebt, maar ergens stopt jouw verantwoordelijkheid. Eén tegen 100 is naar de vrijdag gehaald na zestien jaar op de zondagavond omdat NPO-directeur Frans Klein het daar nodig heeft. Dat accepteer je gewoon omdat je moet meebewegen. Daardoor ontstaan ook nieuwe kansen. In ieder geval wist ik dat diezelfde Frans Klein altijd gecharmeerd was van DNA onbekend. Hij vroeg de producent een pilot te maken.”

In de nieuwe versie van DNA Onbekend verruilt Caroline de studio voor filmen op lokatie. “In de eerste aflevering bel ik aan bij een nietsvermoedende man die te horen krijgt dat hij mogelijk een dochter heeft.”, illustreert ze in het AD.

Caroline broedt ondertussen al op een nieuw format. “Tijdens een van mijn eerste gesprekken bij AvroTros zei toenmalig zenderbaas Remco van Leen: ik mis jouw lach op tv. Dus ik denk na over programma’s waarin je weer een beetje kunt lachen.”

DNA Onbekend, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Caroline Tensen dolgelukkig met terugkeer DNA Onbekend

 1. peter van dijk

  ik was van 1990 tot 1994 zaaddonor bil kliniek Bijdorp in Barendrecht.
  Ik had mij bij Dr Karbaat aangegeven geen anomieme zaaddonor wilde zijn.
  Achter was het daar een grote rotzooi.
  Het zaad bleek zelfs naar Belgie en Duitsland zijn verkocht.
  Ik ben al op leeftijd en zou nu ik nog goe ben in contact willen komen met mijn donor kinderen.
  Mijn dna ligt al bij het FIOM.
  Zijn er kinderen die zich in mijn uiterlijke kenmerken herkennen, moeten hun dna afstaan bij het FIOM..
  Om te kijken of er een match is met mij.

  uiterlijke kenmerken.
  180 cm lang,
  blauwgrijze ogen
  lichte huid met roze wangen
  opening tussen mijn voortanden
  kuiltje in mijn kin.
  Dik donkerbruin krullend haar
  Muzikaal, creatief en ondernemend en dynamisch.
  Ik kan mij niet verder bekend maken om prive redenen, maar het FIOM heeft al mijn gegvens.

  Graag uw medewerking.

    /   Reply  / 
 2. gerrit ubbink

  ja ik ben allahg alleenhad 3 kinderen maargeen van mij heb geprobeerd dna te krijgen maar lukt niet en wil graag weten of het mogelijk is om via het program er achter te komen bij voorbaat dank

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>