Koefnoen mogelijk door bij andere zender

Vlak voor Kerst maakt de publieke omroep bekend niet verder te willen met Koefnoen. Na dertien jaar is het tijd voor een ander satirisch programma, waarvoor overigens Paul Groot en Owen Schumacher worden betrokken in de pitch. Maar de twee willen nog helemaal niet stoppen met Koefnoen. En het zou zomaar kunnen dat de titel terugkeert bij een andere zender.

“Owen Schumacher en ik hielden er elk jaar rekening mee. Waar vind je nog een tv-programma waarin de makers zo’n creatieve vrijheid, letterlijk carte blanche hebben? Maar toch kwam de klap hard aan”, blikt Paul terug op het besluit van hogerhand in het AD.

Toch is het niet uitgesloten dat Koefnoen straks gewoon weer te zien is. “We zijn met een aantal belangstellenden bezig”, zegt Groot geheimzinnig in de krant.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Koefnoen mogelijk door bij andere zender

 1. Jaap

  Welke zender? SBS lijkt me stug, KPN misschien?
  Vind het ook niks voor RTL

    /   Reply  / 
 2. Tom

  Gelukkig. Fijn dat het wellicht terugkomt. Misschien een leuke combinatie met de mensen van Cojones. Ook een helaas gesneuveld programma.

    /   Reply  / 
 3. Carsten

  Cojones was in het eerste seizoen een hilarisch programma, maar de laatste seizoenen werd elke keer iets veranderd maar dardoor niet beter. Het was niet verwonderlijk dat het van de buis gehaald werd.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>