Big Brother van start: mag Lieske eruit?

De nieuwe bewoners van het Big Brother huis hebben vandaag hun intrek genomen. De televisie-uitzending begint zondag pas, maar op internet is het wel en wee al te volgen. Eén ding is pijnlijk snel duidelijk geworden: Lieske moet er zo snel mogelijk uit.

De studente is opdringerig lovend over haar stad Groningen, kan haar ongelijk niet toegeven en praat over haar studentenvereniging alsof het een sekte is. Daarnaast maakt ze de meest kromme taalconstructies.

Big Brother-huis met bewonersEr zitten meer smaakmakers in het huis. Natuurlijk de zwangere kandidate, Tanja, die de vader van haar kind pas anderhalve maand kende toen ze bevrucht werd. Sindsdien kent hun relatie een turbulent verloop. Verder heeft Rob een kunstbeen en… zal iemands ex dè nieuwe bewoner van het huis worden over enige tijd.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Big Brother van start: mag Lieske eruit?

  1. Boudewijn

    Inderdaad, ik erger me ook vreselijk aan die Lieske met haar vreselijk intens goede ervaringen met haar vreselijk intens goede vriendinnen van haar bralclubje die ze zeer intens goed kent in een periode van een jaar.

      /   Reply  / 
  2. Danny van der Linden

    Lieske is helemaal geweldig! Lang leve Lieske! Zij maakt het programma interressant! Hoera!

      /   Reply  / 
  3. freddy vermeulen

    interessant is het zeker geworden, nu Big Brother de achterbakse praktijken van Lieske aan de kaak heeft gesteld. Ik ben heel benieuwd hoe de bewoners komende week met haar omgaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>