Big Brothers Lieske gebroken

LieskeBig Brother is bijna twee weken bezig, maar de 19-jarige studente Lieske is nu al gebroken. Eerder gaf ze al aan met weinig mensen in het huis te ‘levelen’, dat bleek ook wel tijdens de nominatieronde van vorige week; zo ongeveer de helft van de bewoners stemde op Lieske. Vandaag is Lieske in tranen uitgebarsten en heeft de wens het huis te mogen verlaten.

In de begindagen vond ik Lieske verschrikkelijk irritant, wat ik hier ook heb geschreven. Maar haar rol werd interessant toen ze 5.000 euro aannam van Big Brother, waardoor de hele groep enige dagen op noodrantsoen moest. Ze kon het geheim echter niet bewaren en raakte het geld kwijt. Misschien nog erger: presentatrice Bridget vertelde over de rotstreek die Lieske haar medebewoners had geleverd.

En nu? Ik zou het bijna jammer vinden als Lieske daadwerkelijk haar biezen pakt. Haar rol binnen de groep is buitengewoon interessant. Ze valt in elk geval meer op dan sommige andere bewoners, zoals Roel of Ingrid.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>