Ontknopingen in Big Brother, spanning blijft

Linda (midden) verlaat Big BrotherHet was een avond van ontknopingen in het Big Brother huis. Drie bewoners hebben zich een week van het roken kunnen onthouden, waardoor de prijzenpot met 50.000 euro is gespekt. En het Nederlands publiek koos ervoor om Linda naar huis te sturen. De weekopdracht blijkt mislukt, wat betekent dat de bewoners de komende week op rantsoen gaan. Dat deze drie trajecten zijn beëindigd, betekent niet dat de rust is weergekeerd in Aalsmeer.Want natuurlijk is er spanning rondom Tanja, die eerdaags is uitgerekend. Als het goed is, vindt de bevalling plaats voor de volgende exit, over twee weken. Tanja kreeg vanavond te horen dat haar moeder hierbij aanwezig zal zijn.

Naast deze gezonde spanning, is er ook stress. De afgelopen week is er behoorlijk wat wrijving ontstaan tussen sommige bewoners, al dan niet door het stoppen met roken. Rob trok het slecht om op de nominatiebank te zitten, hij is ternauwernood aan een exit ontsnapt. Het was echter duidelijk hoe gefrustreerd hij hierdoor raakte; Rob botste frequent met Menno en Tanja.

Daarnaast verdenken veel bewoners Rob ervan dat hij bewoners tegen elkaar uitspeelt. Zijn populariteit in het huis is in elk geval flink afgenomen de afgelopen week. Nu Rob niet langer genomineerd is en die druk dus weg is, ben ik benieuwd of de dooi wordt ingezet komende week. Of dat (onderhuisde) frustraties opnieuw tot confrontaties zullen leiden.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ontknopingen in Big Brother, spanning blijft

  1. Daphne

    Rob had eruit moeten gaan!!! Volgens mij kloppen die stemmingen echt niet!!! Als je kijkt naar alle polls op internet dan zie je overal dat iedereen rob eruit wou hebben. Slaan die polls dan nergens op???

      /   Reply  / 
  2. ria van der meer

    ik vind ook dat bb,echt niet klopt,neem nu ghantal waarom moet daar een man voor in het huis komen,ze komt in zoveel kroegen waar mannen zijn,maar als ze over 2 weken genomineerd staat,en zij er uit moet dan zit daar een vreemde man binnen dat allemaal klopt toch ook niet,weet bb nu al dat chantal tot het einde mag blijven met haar man.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>